ΖΩΔΙΑ

24/6: Απολαύστε ό,τι έχετε στη ζωή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Ιουνίου 2022

24/6: Απολαύστε ό,τι έχετε στη ζωή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα κινητοποιεί τη προσωπική μας ανάγκη να νιώσουμε ασφαλείς είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Η επιθυμία να απολαύσουμε και να πάρουμε χαρά από οτιδήποτε έχουμε αυτή τη στιγμή στη ζωή μας θα οδηγεί τα βήματά μας σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας το νοιάξιμο και την εκτίμηση που τους έχετε. Η φιλία και οι άνθρωποι που μας κινητοποιούν όμορφα συναισθήματα είναι αξία ανεκτίμητη και σήμερα, μέσα από μικρές χειρονομίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας βοηθά να συντονιστείτε πιο εύκολα με τις προσωπικές βαθύτερές σας ανάγκες και να κάνετε δράσεις οι οποίες αντανακλούν τον αληθινό σας εαυτό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι σκέψεις που κάνετε σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς μιας και μέσω των πλανητικών δυναμικών έρχονται στην επιφάνεια προσωπικές ανάγκες οι οποίες χρειάζεται να βρουν τρόπο έκφρασης. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε κοινωνικό επίπεδο δρουν κυρίως τα πλανητικά δρώμενα σήμερα με κέντρο εσάς, φέρνοντάς σας πιο κοντά σε όνειρα τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω κοινής συνεργασίας ή/και ομάδες ανθρώπων. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα, μέσω των πλανητικών επιρροών, έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας και γενικότερα με πράγματα που σας βοηθούν να είστε εδραιωμένη/ος στο χώρο που βρίσκεστε. Μπορεί να έχουν υπάρξουν διλλήματα ή να σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μέσα από την ειλικρίνειά σας και την επαφή με βαθύτερές σας ανάγκες και στόχους, μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά με κέντρο αυτό που θέλετε να καταφέρετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας σήμερα το σημαντικότερο θα είναι να ακολουθήσετε μια οδό η οποία με κάποιον τρόπο αντανακλά τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα σας φέρνει σε επαφή με τις συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμη και αν υπάρχουν διαφωνίες, εσείς θα πρέπει να σταθείτε λίγο περισσότερο σε αυτές μιας και μέσω του άλλου καθρεφτίζονται δικές μας ιδιότητες, πολύ χρήσιμες. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε εκείνο το συστατικό/χαρακτηριστικό που καθρεφτίζεται στον άλλον. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα ζήτημα το οποίο κινητοποιείται στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία και να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα για εσάς γιαυτό καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική της και να κάνετε όμορφα δημιουργικά πράγματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να γεφυρώσετε καταστάσεις οι οποίες για κάποιον λόγο τελευταία έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας υπενθυμίζουν πως η ποιότητα δεν είναι διαπραγματεύσιμη είτε αφορά υλικά ζητήματα είτε συναισθηματικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS