ΖΩΔΙΑ

27/6: Μείνετε σε αντικειμενικά πλαίσια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Ιουνίου 2022

27/6: Μείνετε σε αντικειμενικά πλαίσια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων μας βοηθά σε επικοινωνιακά ζητήματα. Η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Δία μας δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε στόχους, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξει υπερβολικά αισιόδοξη και ιδεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα, απομακρύνοντάς μας από αντικειμενικά πλαίσια και ρεαλιστικές προσδοκίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Δίας στο ζώδιό σας και ο Ήλιος σε κομβικό σημείου του Ηλιακού σας ωροσκοπίου ενδέχεται αυτές τις ημέρες να σας κάνει υπερβολική/ός στις εξωτερικεύσεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής στο περιβάλλον που βρίσκεστε ενδέχεται να σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε υπερβολές για να το πετύχετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να εξετάσετε τα πράγματα αντικειμενικά και λογικά, ερχόμενη/ος σε επαφή με πραγματικές σας ανάγκες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε καταστάσεις που θέλετε αρκεί να μην οδηγηθείτε σε δράσεις μόνο λόγω των συναισθηματικών σας φορτίσεων. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται κάτι να σας ενοχλήσει σε κοινωνικό επίπεδο ή σχετικά με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά πράγματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Δίας απέναντί σας και ο Ήλιος σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου σήμερα και για τις επόμενες 2-3 ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις κινήσεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε χαλαρά το πρόγραμμά σας αφήνοντας στην άκρη ψυχικές φορτίσεις και πολλούς συναισθηματισμούς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Δίας, αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο που πρακτικά αυτό σημαίνει πως πολύ εύκολα μπορούν να γίνουν λάθη λόγω φουσκωμένων προσδοκιών. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα και γενικότερα τις επόμενες 2-3 ημέρες προσέξτε ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δημιουργική ημέρα η σημερινή, αρκεί να μην υπερβάλλετε κάνοντας κινήσεις οι οποίες δεν έχουν μελετηθεί καλά ή δεν τις έχετε οργανώσει κατάλληλα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αξίες πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και η ανάγκη να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS