ΖΩΔΙΑ

1/7: Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Ιουνίου 2022

1/7: Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ποσειδώνας ξεκίνησε την ανάδρομή του πορεία, φαινομενικά από τη γη, στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 4 Δεκεμβρίου. Αυτό το διάστημα θα ανοίξει σαν το ουράνιο τόξο, όλα τα χρώματα της ίριδας, δίνοντάς μας εμπνεύσεις και επεκτείνοντας τη φαντασία και τα οράματά μας. Η οφθαλμαπάτη, η διαφυγή και η εξιδανίκευση θα είναι παρούσες σχεδόν ταυτόχρονα γιαυτό θα πρέπει να βάλουμε αρκετή δόση αντικειμενικότητας μπροστά σε ένα δίλλημα που μπορεί να προκύψει. Ο Ποσειδώνας είναι το περίβλημα της ψυχής και ο λόγος που μπορούμε να ονειρευτούμε. Το κλειδί είναι να μπορέσουμε να συνδυάσουμε την δική μας προσωπική αλήθεια με τα εξωτερικά αντικειμενικά δεδομένα. Μόνο τότε δεν θα υπάρξουν κερδισμένοι και χαμένοι παρά μόνο άνθρωποι που ονειρεύονται με τα μάτια ανοιχτά, έχοντας ενήλικους στόχους και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι αρχές Δεκεμβρίου εντείνοντας την διαίσθησή σας, χρήσιμο εργαλείο μπροστά στα διλλήματα που μπορεί να προκύψουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων σας βοηθά κυρίως σε οράματα τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας κυρίως τομείς όπως η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και στόχους ζωής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η θέση του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί αρκετά ευνοϊκά για εσάς, μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο (το Στοιχείο του Νερού) και μπορείτε να βρείτε κοινά χαρακτηριστικά φιλτράροντας τα πράγματα μέσα από τα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι αρχές Δεκεμβρίου φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο σκέψεις και συναισθήματα τα οποία είχατε κυρίως τον τελευταίο χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων ταξιδεύει απέναντι από το ζώδιό σας οπότε η ανάδρομή του πορεία θα επικεντρώσει την ενέργειά του κυρίως στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την μεγάλη σας ανάγκη να προβάλετε μέσα από τις δράσεις και τα έργα σας, στο ευρύ κοινό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ποσειδώνας αρχίζει τη ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας κυρίως την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασιακά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η θέση του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική για εσάς τα τελευταία χρόνια μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο, το Στοιχείου του Νερού και μέσα από τα οράματά σας και τις εμπνεύσεις που έχετε μπορείτε να κρατάτε την πίστη σας δυνατή και υποστηρικτική στις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι αρχές Δεκεμβρίου επηρεάζει κυρίως τομείς τους οποίους μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους κοινά πράγματα, το σπίτι, την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας κυρίως την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και τομείς που συνδέεστε απαραίτητα με άλλα άτομα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ποσειδώνας κατά την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας ταξιδεύει αρκετά χρόνια στο ζώδιό σας φέρνοντάς σας εμπνεύσεις και ιδέες για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα και την προβολή σας μέσα από τις ικανότητες και δεξιότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.