ΖΩΔΙΑ

5/7: Άρης στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Ιουλίου 2022

5/7: Άρης στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Αυγούστου θα μας δώσει την ευκαιρία να οικοδομήσουμε μέσα από οργανωμένες δράσεις μας την αίσθηση μονιμότητας ανάλογα τις προσωπικές μας αξίες. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα δοθεί η δυνατότητα να μπορέσουμε πιο εύκολα να διακρίνουμε ποία από τις επιθυμίες μας μπορεί πραγματικά να ολοκληρωθεί ώστε με υπομονή, αποφασιστικότητα και λεπτότητα να προβούμε σε αλλαγές απαραίτητες για την επίτευξή της. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Αυγούστου, φέρνει αξίες και πεποιθήσεις στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι 20 Αυγούστου σας γεμίζει ενέργεια, θάρρος και μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το πείσμα σας για κάτι που θέλετε να κατακτήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί μέχρι 20 Αυγούστου βαθύτερες ανάγκες και κυρίως επιθυμίες που έχετε αφήσει στην άκρη τον τελευταίο χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Αυγούστου σας βάζει στην διαδικασία να βγείτε μπροστά με σθένος και να διεκδικήσετε όνειρα, προσδοκίες και τη θέση που δικαιωματικά σας ανήκει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, να βρείτε παραγωγικούς τρόπους έκφρασης σας βοηθά ο Άρης στον Ταύρο μέχρι 20 Αυγούστου και να εκπληρώσετε επιθυμίες οι οποίες αφορούν κυρίως θέματα καριέρας και εργασίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μεγαλύτερη σταθερότητα και υπομονή προσθέτει ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Αυγούστου σε εσάς, παρακινώντας σας να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να προχωρήσει, επεκταθεί και ολοκληρωθεί με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα και με μεθοδικότητα μέχρι 20 Αυγούστου στα ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη σας να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να διεκδικήσετε πράγματα άμεσα με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου απέναντί σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Αυγούστου θα σας βοηθήσει κυρίως σε τομείς όπως την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η θέση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Αυγούστου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας δίνουν χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου δεν υπόσχεται μια περίοδος στρωμένη με ροδοπέταλα μέχρι 20 Αυγούστου γιατί θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες είτε το επιλέξετε εσείς είτε σας το επιβάλλουν με κάποιον τρόποι οι συνθήκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, στην επικοινωνία σας και τον τρόπο που βλέπετε αυτή τη στιγμή τα πράγματα δίνει την δυναμική του ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου, βοηθώντας σας να εξετάσετε τα δεδομένα με μια πιο αντικειμενική ματιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.