ΖΩΔΙΑ

8/7: Ανεβαίνουν οι παλμοί σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

7 Ιουλίου 2022

8/7: Ανεβαίνουν οι παλμοί σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα απέναντι από τον Άρη ανεβάζει τους παλμούς και εντείνει το πείσμα. Προσπαθήστε να είστε στο σωστό δρόμο ή στον δρόμο της επιλογής σας αποφεύγοντας περιττές κινήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται διάφορες εξωτερικές καταστάσεις ή σκέψεις που κάνετε να σας προβληματίσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη περνά απέναντί σας σήμερα φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τις προσωπικές σας σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή κάτι στην εργασία σας σήμερα μπορεί να ζητήσει το χρόνο σας και την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αρκετά δημιουργική ημέρα για εσάς αν μπορέσετε να αφήσετε πίσω καταστάσεις που σας βαραίνουν αυτή τη στιγμή και αφιερωθείτε σε ένα εγχείρημα το οποίο σας φορτίζει με θετική ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, πολύ προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και ενδέχεται να μην έχετε την όρεξη ή την ενέργεια να ασχοληθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, θα είναι αρκετά δύσκολο σήμερα να παραμείνετε εστιασμένη/ος σε κάτι πολύ συγκεκριμένο ωστόσο αν το καταφέρετε είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείτε για αυτή την προσπάθειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, παρόλο που διάφορες σκέψεις σας πάνε από το ένα μέρος στο άλλο, καλό θα είναι να προσπαθήσετε σήμερα να δώσετε τη δυναμική σας μόνο σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και ο Άρης απέναντι δεν υπόσχονται μια ήρεμη, χαλαρή ημέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δημιουργούν μια ενεργειακή κατάσταση την οποία θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να καταφέρετε να τα προλάβετε όλα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σε κοινωνικό επίπεδο σας επηρεάζουν οι σημερινές πλανητικές δυναμικές, φέρνοντας ευκαιρία στον συγκεκριμένο τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προσπαθήστε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας όσο καλύτερα γίνεται αποφεύγοντας να αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες δεν σας οδηγούν κάπου αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα με κάποιον τρόπο έρχονται νέες ιδέες και εμπνεύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.