ΖΩΔΙΑ

9/7: Αξιοποιήστε τον χρόνο σας παραγωγικά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

8 Ιουλίου 2022

9/7: Αξιοποιήστε τον χρόνο σας παραγωγικά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που χρειάζεται να βρεθούν άμεσα λύσεις και να διευθετηθούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα για να μπορέσετε να διευθετήσετε τα θέματα που είναι κινητοποιημένα μόνο μέσα από τις δικές σας προσωπικές ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σας και η Σελήνη απέναντι σήμερα μπορεί να σας φέρει διλήμματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μια καθημερινή κατάσταση ή κάτι που αφορά την εργασία σας σήμερα ενδέχεται να σας προβληματίσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, έντονη η ανάγκη να κάνετε πράγματα σήμερα από τα οποία θα πάρετε προσωπική χαρά και ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αποφύγετε τα πολλά λόγια ειδικά αν αφορουν ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορούν να έρθουν νέες ιδέες από το άμεσο περιβάλλον σας καθώς και δικές σας εμπνεύσεις υποστηρικτικές σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να συνδυάσετε παραγωγικά τις αξίες και τις προσωπικές σας ανάγκες με τις όνειρα και τις προσδοκίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας απέναντι από τους Άρη και Ουρανό μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα ή να ενεργοποιήσει ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις ενδέχεται σήμερα να σας σπρώξουν να κάνετε συγκεκριμένες δράσεις ωστόσο θα πρέπει να μην δράσετε παρορμητικά και χωρίς κατάλληλη οργάνωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αν σήμερα θελήσετε να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες για τις οποίες θα χρειαστείτε βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους ή ομάδες μπορείτε να τη ζητήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά αρκεί να είστε συντονισμένη/ος και σε επαφή γενικότερα με τις καταστάσεις γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα έρχονται εμπνεύσεις οι οποίες μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε πράγματα που κάνετε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.