ΖΩΔΙΑ

10/7: Ανακαλύψτε καινούρια πράγματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Ιουλίου 2022

10/7: Ανακαλύψτε καινούρια πράγματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα ενισχύει τη δυναμική για να μπορέσουμε να ασχοληθούμε με καταστάσεις που θα προσθέσουν στην καθημερινότητά μας μια ευχάριστη νότα. Η ανάγκη να εξερευνήσουμε νέα εδάφη και να λάβουμε νέες πληροφορίες θα είναι έντονη και θα παρακινεί τα βήματά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη ανεβάζει το ηθικό και την ενέργειά σας ώστε να προβείτε σε κινήσεις οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά σας ζητήματα και διάφορες σκέψεις που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε αυτά που νιώθετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν σας είναι γνώριμα ή οικεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις και τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αποφύγετε σήμερα ζητήματα για τα οποία δεν είστε απόλυτα βέβαιη/ος για τη πορεία και εξέλιξή τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, προσωπικά θέματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν μέσα από την κοινωνικότητά σας και την επαφή σας με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σας σήμερα και σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να νιώσετε πιο ασφαλής είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και σας βοηθά να αφήσετε για λίγο στην άκρη καταστάσεις που σας δυσαρεστούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να μείνετε περισσότερο με τις σκέψεις σας και να τις βάλετε σε μία λειτουργική και παραγωγική σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δημιουργική ημέρα η σημερινή αν αποφασίσετε να μοιραστείτε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με άλλα άτομα στο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ζητούν πολλή ενέργεια από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.