ΖΩΔΙΑ

11/7: Κάντε ρεαλιστικά βήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Ιουλίου 2022

11/7: Κάντε ρεαλιστικά βήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη εξακολουθεί να περνά και σήμερα από το ζώδιο του Τοξότη ανεβάζοντας την επιθυμία να κάνουμε πράγματα από τα οποία θα νιώσουμε χαρά. Η σχέση της με τον Δία μπορεί να μας σπρώξει σε υπερβολές γιαυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κάνοντας κινήσεις πάνω σε σταθερές και ρεαλιστικές βάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η σχέση της Σελήνης με τον Δία σας επηρεάζει άμεσα μιας και ο Δίας βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, ανεβάζοντας την αισιοδοξία και ενισχύοντάς την πίστη σε ένα ιδανικό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η τάση προς την υπερβολή είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα γιαυτό προχωρήστε κάνοντας περισσότερο προσεκτικά βήματα και σε εδάφη που είναι γνώριμα για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και η Σελήνη απέναντι σας φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνδέσεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, νέες ιδέες έρχονται αυτές τις ημέρες βοηθώντας σας σε ζητήματα που αφορούν κυρίως την εργασία σας και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευεργετική ημέρα για εσάς, ειδικά αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με δικά σας εγχειρήματα και δημιουργήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα κινηθείτε έξυπνα και με ιδιαίτερη ευελιξία ανεξάρτητα το αντικείμενο που θα ασχοληθείτε. Αντιμετωπίστε το οτιδήποτε επιφανειακά και με μια αισιόδοξη τάση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε μέσα από την επικοινωνία σας με τα κατάλληλα άτομα να αναπτυχθούν δημιουργικές ιδέες και σχέδια για το άμεσο μέλλον. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα στέκεστε περισσότερο σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες είναι σημαντικές για εσάς και την αίσθηση ασφάλειας που θέλετε να νιώθετε είτε αφορά συναισθηματικά είτε υλικά ζητήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να δώσετε σημασία και να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς αφήνοντας στην άκρη ότι δεν είναι της παρούσης. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί η διαδικασία των πολλών σκέψεων να σας κουράζει αλλά ειδικά σήμερα μπορεί να προκύψουν λύσεις σε πολλά από τα ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιηθούν άμεσα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σε κοινωνικό επίπεδο λειτουργούν οι πλανητικές δυναμικές αυτές τις ημέρες για εσάς γιαυτό φροντίστε να επωφεληθείτε τα μέγιστα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα είναι αρκετά δύσκολο να μαζέψετε τις σκέψεις σας σε μια καθαρά αντικειμενική και πλαισιωμένη οδό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS