ΖΩΔΙΑ

12/7: Ευκαιρία να βρείτε τις δικές σας προσωπικές ισορροπίες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Ιουλίου 2022

12/7: Ευκαιρία να βρείτε τις δικές σας προσωπικές ισορροπίες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω προετοιμάζοντας το έδαφος για την αυριανή Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω. Σημαντικά πράγματα έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας την καλύτερη διαχείριση. Όλοι μέσα μας έχουμε τον συγκεκριμένο άξονα ζωδίων είτε έχουμε πλανήτη στα συγκεκριμένα ζώδια είτε όχι. Οι Καρκινίσιες μας επιθυμίες για ζεστασιά, οικογενειακή και συναισθηματική ζωή δεν έρχονται σε σύγκρουση με τις εγκόσμιες επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες μας αλλά χρειάζεται να βρούμε τις δικές μας προσωπικές ισορροπίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ψάξτε σήμερα για καταστάσεις οι οποίες βασίζονται σε γερά υλικά, θεμέλια και βιώματα του παρελθόντος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, εκ φύσεως έχετε την ικανότητα να εστιάζετε στη πρακτική πλευρά των καταστάσεων και να κάνετε γειωμένες σκέψεις και δράσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις οι οποίες είναι κινητοποιημένες και σας ενδιαφέρει να προχωρήσουν άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη απέναντί σας και η αυριανή Πανσέληνος στο άξονά σας με τον Αιγόκερω, επηρεάζει ιδιαίτερα τομείς της ζωής σας στους οποίους συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, καθημερινά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και τις επόμενες ημέρες ζητώντας να τα οριοθετήσετε βάσει των πραγματικών αναγκών σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σε μια δημιουργική πορεία μπορείτε να μπείτε αυτή τη στιγμή και να κάνετε νέα βήματα μπροστά σε κάτι που επιθυμείτε και είναι δικό σας δημιούργημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, είναι αλήθεια πως σκέφτεστε και νοιάζεστε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν ωστόσο αυτή τη στιγμή τα πλανητικά δρώμενα σας καλούν να σκεφτείτε με κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα και αύριο οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να εστιάσετε σε πρακτικά ζητήματα κυρίως με σκοπό την καλύτερη ισορροπία σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανυπομονησία ενδέχεται να είναι παρούσα σήμερα και αύριο ζητώντας να δείτε τα αποτελέσματα που προσδοκάτε άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που συνδέονται με την αυριανή Πανσέληνο μιας και πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα με τον Καρκίνο απέναντι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις έρχονται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες με σκοπό να βρείτε τρόπο να τις εκφράσετε με συγκεκριμένες πλαισιωμένες δράσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο σας βοηθούν να αξιολογήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.