ΖΩΔΙΑ

14/7: Μείνετε σε σταθερά εδάφη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Ιουλίου 2022

14/7: Μείνετε σε σταθερά εδάφη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου αφήνοντας χώρο για να αφομοιωθούν τα μηνύματα της χθεσινής Πανσελήνου. Η δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώνει ακόμη λίγο τα νερά αλλά είναι σίγουρο πως αν σταθούμε σε αντικειμενικά δεδομένα θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε την πιο δημιουργική οδό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου μας βοηθά να σταθούμε σταθερά στη πορεία μας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βάζει σε διλλήματα σχετικά με τις πραγματικές σας ανάγκες και ότι αφορά τις σχέσεις σας γενικότερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η δυσαρμονική σχέση της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας επηρεάσει έντονα αυτές τις ημέρες κάνοντας λάθη ή μπαίνοντας ασυνείδητα σε μια «πλάνη». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η χθεσινή Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας επηρεάζει ακόμη, λόγω της έντονης δυναμικής της, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα ενδέχεται να χρειαστεί να σταθείτε σε καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με άλλα άτομα οπότε κάποιο είδος συνεργασίας θα είναι απαραίτητο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να δώσετε τη δυναμική σας σε μία δραστηριότητα η οποία σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, καλή ημέρα για να μπορέσετε να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που έχει περιθώρια βελτίωσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ενδέχεται ζητήματα που σχετίζονται με προσωπικά σας να έρθουν στην επιφάνεια και να χρειαστεί να επενδύσετε ενέργεια και χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, παρόλο που θα πρέπει αν είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις επαφές σας σήμερα, είναι μια παραγωγική ημέρα αν δώσετε ενέργεια προς αυτή τη κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η χτεσινή Πανσέληνος σας επηρέασε έντονα και πιθανά να χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος από ότι συνήθως για να συνειδητοποιήσετε τα μηνύματά της. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης σε τομείς που αφορούν κυρίως την εικόνα και την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα προσπαθήστε να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας με ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως ησυχία χωρίς βιασύνη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.