ΖΩΔΙΑ

16/7: Ιδιαίτερα ενεργή η φαντασία σας σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Ιουλίου 2022

16/7: Ιδιαίτερα ενεργή η φαντασία σας σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και η σχέση του Ήλιου και του Ερμή με τον Ποσειδώνα μας ωθούν να ασχοληθούμε με πιο ονειρικές καταστάσεις και να έρθουμε σε επαφή με πιο ευαίσθητά μας σημεία. Ωστόσο, η δυσαρμονική τους σχέση με τον Κρόνο δεν βοηθά να γειώσουμε αυτές τις καταστάσεις, οπότε ας παραμείνουμε σε ένα περισσότερο επιφανειακό/νοητικό επίπεδο, τουλάχιστον για σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η τάση να έρθει κάποιο παρασκήνιο στην επιφάνεια ή να νιώσετε απορροφημένη/ος από τις σκέψεις σας σήμερα είναι έντονη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να ακολουθήσετε τη ροή ακόμη και αν δεν σας είναι όλα απόλυτα κατανοητά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να νιώσετε πως πράγματα που θέλετε και οι επιτεύξεις που προσδοκάτε καθυστερούν με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, επαγγελματικά ζητήματα και νέοι στόχοι μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ένα είδος ενθουσιασμού γι' αυτό μείνετε σε αυτή την οδό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μία αίσθηση ασάφειας μπορεί να υπάρξει σήμερα γύρω ή ακόμη και μέσα σας λόγω των εξωτερικών καταστάσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, συνεργάτες ή ζητήματα τα οποία είναι ανοιχτά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η δυναμική της ημέρας σας δίνει απλόχερα την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια όμορφη κατάσταση γύρω σας σήμερα είτε στις σχέσεις σας είτε στο περιβάλλον που είστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, γενικότερα αυτό το διάστημα πολλά πράγματα γύρω σας συμβαίνουν γρήγορα και σε ταυτόχρονο χρόνο οπότε υπάρχει η περίπτωση να έχετε αφήσει λίγο τον εαυτό σας στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ασχολείστε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη και να νιώσετε ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα είναι να μεταφέρετε τα μηνύματα και τις ιδέες σας ανεξάρτητα αν θα ακουστούν ή όχι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θέλετε εκτός από οικονομικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας και η σχέση του Ήλιου και του Ερμή με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, ευνοεί οτιδήποτε κάνετε με κέντρο εσάς και την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.