ΖΩΔΙΑ

17/07: Αποφύγετε κινήσεις που ζητούν συγκεκριμένο πλαίσιο και όρια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Ιουλίου 2022

17/07: Αποφύγετε κινήσεις που ζητούν συγκεκριμένο πλαίσιο και όρια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι ημερήσιες προβλέψεις

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων και η Αφροδίτη βρίσκεται σε κενό πορείας λίγο πριν περάσει στο επόμενο ζώδιο, στον ζώδιο του Καρκίνου. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να μας βάλει σε ονειρικούς κόσμους οπότε σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων και αποφύγετε κινήσεις που θέλουν συγκεκριμένο πλαίσιο και όρια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι σκέψεις σας σήμερα είναι βαθιές και μπορεί να σας ταξιδέψουν σε ονειρικούς κόσμους ή προς αντίθετες κατευθύνσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μέσα από την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μια άλλη πλευρά, περισσότερο ιδανική αλλά λιγότερο ρεαλιστική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μια σχετική ασάφεια είτε προέρχεται από εσάς είτε από τους άλλους γύρω σας ενδέχεται να σας αποδιοργανώσει κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή αν θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι πιο επιφανειακά ή καλλιτεχνικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα η ενέργειά σας ενδέχεται να είναι πεσμένη ή να νιώθετε πως θέλετε να κάνετε πράγματα μόνο για εσάς. Σεβαστείτε τις ανάγκες σας και δώστε χώρο σε ότι σας ξεκουράζει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας κατά βούληση χωρίς αποσπάσεις ή υπερβολικές απαιτήσεις. Ακολουθήστε περισσότερο τη ροή και μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σχετικά με μια κατάσταση η οποία είναι ενεργή στην καθημερινή σας ρουτίνα ή στην εργασία σας σήμερα μπορεί να έρθουν νέες ιδέες οι οποίες θα σας «ελαφρύνουν» με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ευνοϊκή ημέρα αν θελήσετε να αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό αρκεί να μην είναι κάτι υπερβολικά δύσκολο ή που θα σας πάρει πολλή ενέργεια.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε επαφές και συζητήσεις οι οποίες σχετίζονται είτε με το σπίτι και την οικογένεια είτε με την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα μπορούσατε να βρεθείτε με ανθρώπους οι οποίοι έχουν την ικανότητα είτε να σας ενθαρρύνουν είτε να σας βοηθήσουν με τις ιδέες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μπερδευτείτε ή/και να σπαταλήσετε ενέργεια και χρήμα. Μείνετε σταθερά στην πορεία και τον δρόμο της επιλογής σας ακόμη και αν υπάρξουν ιδιαίτερα «ιδεαλιστικές» προτάσεις από άλλους γύρω σας ή τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη και σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σας φέρνοντας διάφορες σκέψεις, ιδέες και νέους τρόπους για να προβάλλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στο κόσμο γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.