ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο εγωκεντρικά ζώδια


JTeam

17 Ιουλίου 2022

Τρεις γυναίκες λένε μυστικά
Unsplash
Οι εγωκεντρικές τάσεις μπορεί να είναι θέμα ζωδίου

Όλοι έχουμε αυτό τον φίλο που ξεχνάει τα γενέθλια και τη γιορτή μας, φέρνει γλυκό με καρύδια όταν έχουμε αλλεργία στους ξηρούς καρπούς και ξεχνάει να ρωτήσει για τις διακοπές μας, αλλά θέλει να θυμόμαστε τα πάντα για τις δικές του. Είναι απλώς κακός φίλος ή έχει την ατυχία να ανήκει σε εγωκεντρικό ζώδιο;


Αυτά είναι λοιπόν τα πιο εγωκεντρικά ζώδια για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε:

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι βάζουν την επαγγελματική επιτυχία πάνω από οτιδήποτε άλλο. Αυτό όμως σημαίνει ότι παρόλο που ξέρουν τα πάντα για τη δουλειά και το γραφείο, δεν έχουν την ικανότητα να θυμούνται και λεπτομέρειες για τους φίλους τους. Επιπλέον, δεν εκτιμούν όσους διαταράσσουν την ηρεμία τους στο επαγγελματικό περιβάλλον και προτιμούν να κάνουν πράγματα για να βελτιώσουν τους εαυτούς τους, παρά να περνούν χρόνο με τους γύρω τους.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει οι γύρω του να πιστεύουν πως είναι μυστηριώδης και περνά πολύ χρόνο καλλιεργώντας αυτή την εντύπωση, αγνοώντας όμως το κοινωνικό κόστος. Οι Σκορπιοί μπορεί λοιπόν να πουν εύκολα ψέματα, να διαδώσουν φήμες και να κρατήσουν μυστικά, ακόμα και από κοντινά τους άτομα. Οι Σκορπιοί έχουν την τάση να κρατάνε κακίες και καθώς δεν εμπιστεύονται εύκολα, καταλήγουν να είναι εγωκεντρικοί και να μη σκέφτονται τους άλλους.

Κριός

Οι Κριοί είναι ανεξάρτητοι και θέλουν να γίνεται το δικό τους. Αυτό μπορεί να τους κάνει αφόρητα επίμονους, έως και επιθετικούς. Όταν ένας Κριός θέτει ένα στόχο, γίνεται επιπόλαιος, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που μπορεί να τον αποσπάσει και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να τον πετύχει. Μπορεί για τους ίδιους αυτό να είναι κάτι θετικό, για τους γύρω τους όμως οι συναναστροφές με τους Κριούς δεν είναι ευχάριστες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.