ΖΩΔΙΑ

19/7: Ερμής στον Λέοντα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Ιουλίου 2022

19/7: Ερμής στον Λέοντα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Μέχρι 4 Αυγούστου ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί εμπνευσμένες σκέψεις και δίνει θάρρος στις κινήσεις μας. Η ελπίδα αναζωπυρώνεται και η ανάγκη να ζήσουμε νέες εμπειρίες, να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να ερωτευτούμε ένα σκοπό θα είναι έντονες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, νέα εγχειρήματα προκύπτουν με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα ή προχωρούν υπάρχοντα τα οποία είναι σε ήδη εξέλιξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα φωτίζει τις σκέψεις σας και τις συνδέει με την καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Αυγούστου θα σας βοηθήσει κυρίως σε επικοινωνιακά ζητήματα και τις επαφές σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ενέργεια του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι εστιασμένη κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την ασφάλειά σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, πολύ σημαντική περίοδος μέχρι αρχές Αυγούστου μιας και ο δημοφιλής πλανήτης Ερμής περνά από το ζώδιό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, νέες σκέψεις και δεδομένα σας βάζουν στην διαδικασία να αναθεωρήσετε και να κάνετε απαραίτητες αλλαγές ώστε να απαλλαγείτε από περιττά βάρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σε κοινωνικό επίπεδο σας βοηθά η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντάς σας την ευκαιρία να επεκταθείτε, να γνωριστείτε και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ενέργεια του Ερμή περνώντας από το ζώδιο του Λέοντα μπορεί να είναι περισσότερο αυθόρμητη και παρορμητική για τα δικά σας γούστα ωστόσο μην κάνετε πίσω για κανέναν λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, νέες και καινοτόμες ιδέες φέρνει για εσάς ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Αυγούστου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά να βρείτε νέους στόχους οι οποίοι θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στα δικά βαθύτερα όνειρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής απέναντί σας, στο ζώδιο του Λέοντα, μέχρι αρχές Αυγούστου σας βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε συμβάλουν και άλλοι άνθρωποι για να ολοκληρωθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να οριοθετήσετε τα πράγματα και τις καταστάσεις που είναι λίγο στον αέρα αυτή τη περίοδο θα είναι έντονη με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.