ΖΩΔΙΑ

20/7: Δείξτε την υπεροχή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Ιουλίου 2022

20/7: Δείξτε την υπεροχή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού συνδυαστικά με τις όψεις της με τους άλλους πλανήτες και τον Ήλιο απέναντι από τον Πλούτωνα ενδέχεται να μας ωθούν να κάνουμε περισσότερο παρορμητικές δράσεις από ότι συνήθως, κάνοντας λάθος εκτιμήσεις. Η αίσθηση ότι ο κόσμος αντιτίθεται στις δικές μας επιθυμίες ενδέχεται να μην είναι απόλυτα αντικειμενική γιαυτό θα πρέπει να δείξουμε τη δύναμη και την υπεροχή μας με την πιο θετική έννοια των λέξεων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η σημερινή ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά τις παρορμητικές κινήσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν είτε από το στόχο σας είτε από έναν παραγωγικό δρόμο. Ιδιαίτερη προσοχή κυρίως σε ότι αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους και τις φιλοδοξίες που δημιουργείτε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μια παρορμητική ώθηση σήμερα μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες γιαυτό καλό θα είναι να κινηθείτε με περισσότερο οριοθετημένη σκέψη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να κινηθείτε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα και προσοχή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα οι σκέψεις σας θα πρέπει να ακολουθούν και να συνεργαστούν με την καρδιά σας πριν αποφασίσετε να κάνετε την όποια δράση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται οι ψυχικές σας φορτίσεις να ωθούν τις δράσεις σας γιαυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προχωρήστε κάνοντας σταθερά βήματα ανεξάρτητα τους τομείς που θα επιλέξετε να δώσετε τη δυναμική σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κρατήστε χαμηλούς τόνους ακόμη και αν ο κόσμος γκρεμίζεται γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μπορεί να είναι μια δημιουργική στιγμή για εσάς αλλά ενδέχεται να βγείτε εκτός πλαισίου αν δεν κάνετε μετρημένες κινήσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα δεν είναι η πιο εύκολη της εβδομάδας οπότε θα πρέπει να αρματωθείτε καλά και να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας με επιφυλακτικότητα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε πολλές συζητήσεις με ανθρώπους που συνεργάζεστε ή που μοιράζεστε μια καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα από τα οποία θα νιώσετε χαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε ενέργειες οι οποίες είναι υπερβολικές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS