ΖΩΔΙΑ

21/7: Έντονη η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Ιουλίου 2022

21/7: Έντονη η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου μαζί με τον Άρη και τον Ουρανό. Η ανάγκη μας να δράσουμε προς κατευθύνσεις οι οποίες θα μας εξασφαλίσουν μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η ημέρα προσφέρεται για απολογισμούς σχετικά με ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα μαζί με τον Άρη και τον Ουρανό σας βάζουν στη διαδικασία να ασχοληθείτε με καθαρά προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δημιουργικούς τρόπους έκφρασης φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα και μπορείτε να βοηθηθείτε αρκεί να μην μείνετε μόνο στις σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να κατανοήσετε σε βάθος τις πραγματικές, αληθινές αξίες και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα είδος εκκαθάρισης μπορεί να γίνει σήμερα σε τομείς όπως τα επαγγελματικά σας και τους στόχους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, υποστηρικτικά τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και μπορεί να σας βάζουν σε διάφορες διαδικασίες και δράσεις για έναν ωφέλιμο σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ο δρόμος που θα επιλέξετε μπορεί να μην είναι ο πιο εύκολος αλλά μην διστάσετε να τον ακολουθήσετε μιας και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη σήμερα μαζί με τον Άρη και τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία δεν έχουν ακόμη τακτοποιηθεί και τα οποία σχετίζονται άμεσα με φιλίες ή/και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα προσπαθήστε να μην αδικήσετε κανένας και τίποτα ωστόσο προχωρήστε στο δρόμο της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, επικεντρωθείτε σήμερα σε εγχειρήματα και καταστάσεις οι οποίες ανεξάρτητα το κόπο και την κούραση δίνουν με κάποιον τρόπο νόημα στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε κάτι που θέλετε βλέποντάς το με μια πιο αντικειμενική ματιά, σας δίνουν σήμερα οι πλανητικές δυναμικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε κάτι το οποίο είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς και να το μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.