ΖΩΔΙΑ

22/7: Ήλιος στον Λέοντα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Ιουλίου 2022

22/7: Ήλιος στον Λέοντα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Απόψε το βράδυ ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα για τις επόμενες 30 ημέρες δίνοντας ευκαιρίες να έρθουμε σε επαφή με τα πιο δημιουργικά κομμάτια του εαυτού μας. Η σφοδρότητα θα είναι έντονη και η ανάγκη να αφοσιωθούμε σε έναν σκοπό, μέσω του οποίου, θα λάμψουμε και θα μπορέσουμε να εξωτερικεύσουμε τα ταλέντα μας, θα οδηγεί τα βήματά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, δημιουργικές διεξόδους φέρνει ο Ήλιος στον Λέοντα για τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στον Λέοντα για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζει προσωπικά σας κυρίως ζητήματα και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι σκέψεις σας με τον Ήλιο στον Λέοντα παίρνουν φωτιά μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και θα σας δοθούν ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που θέλετε, να ανταλλάξετε πληροφορίες και να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά τις σχέσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τις αξίες σας κυρίως, θα φωτίσει ο Ήλιος στον Λέοντα, για τις επόμενες 30 ημέρες είτε αφορά τις συναισθηματικές είτε τις υλικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιό σας σηματοδοτεί μια νέα εποχή για εσάς η οποία σχετίζεται όχι μόνο με τις επόμενες 30 ημέρες αλλά για τους επόμενους 12 μήνες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, νέα πεδία δράσης φέρνει ο Ήλιος στον Λέοντα αλλά μέσα από συγκεκριμένες διεργασίες δικές σας και μετά από αρκετή σκέψη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει νέα άτομα στη ζωή σας και σας δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, επαγγελματικά θέματα και συνεργασίες φωτίζει ο Ήλιος στον Λέοντα, φανερώνοντας την δημιουργική οδό που μπορείτε να ακολουθήσετε από δω και πέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στον Λέοντα μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα σας δώσει απλόχερα την εύνοια να εξερευνήσετε νέα εδάφη και να ανακαλύψετε νέες πηγές δημιουργίας και έκφρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει βαθιές πτυχές του εαυτού σας και φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα και προσδοκίες οι οποίες για κάποιον λόγο έχουν μείνει πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζοντας σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, με τον Ήλιο στους Ιχθύες μπορείτε να κινηθείτε πιο σταθερά σε πράγματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.