ΖΩΔΙΑ

23/7: Νιώστε χαρά από τις δράσεις σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Ιουλίου 2022

23/7: Νιώστε χαρά από τις δράσεις σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας νέες ιδέες και σκέψεις για να οργανωθείτε καλύτερα στο δρόμο της επιλογής σας. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για δράσεις οι οποίες έχουν στόχο να είστε χαρούμεν/ος και να νιώθετε ασφαλής με τις επιλογές που κάνετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μέσω της θετικής στάσης απέναντι στα πράγματα και την αισιοδοξία σας μπορείτε να προχωρήσετε δικά σας ζητήματα αλλά το κυριότερο είναι πως θα μπορέσετε να στηρίξετε ψυχολογικά ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να κινηθείτε με ευέλικτη και αντικειμενική στάση αλλά χωρίς να ξεφύγετε από τις προσωπικές σας ανάγκες και αξίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και τις επόμενες 2 ημέρες θα σας βοηθήσει σε κοινωνικά και προβολής ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, οι επόμενες 3 ημέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς μιας και οι σκέψεις σας θα μπορέσουν να μπουν σε ένα δημιουργικό και κυρίως αντικειμενικό πλαίσιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που συνεργάζεστε και προχωράτε μαζί προς ένα κοινό όραμα και στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα και τις ιδέες σας στους ανθρώπους που σχετίζεστε κυρίως επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να γίνει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και ιδιαίτερη ευελιξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πείστε τους άλλους σήμερα μέσα από τα δικά σας παραδείγματα και εντυπωσιάστε τους με τις ικανότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα και τις επόμενες 2 ημέρες θα χρειαστεί να λειτουργήσετε ιδιαίτερα ευέλικτα την ίδια στιγμή που μπορεί να νιώσετε κάπως ευάλωτη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη σήμερα και για τις επόμενες 2 ημέρες θα βρίσκεται απέναντί σας δίνοντας την δυνατότητα να προβάλετε προς τα έξω δημιουργικά εγχειρήματα που ασχολείστε το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αυτή τη στιγμή μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες σχετικά με κάτι που ασχολείστε και να κάνετε ένα βήμα πιο μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ενεργή σήμερα και θα μπορέσετε μέσα στις επόμενες 2 ημέρες να δείτε τα πράγματα από διάφορες οπτικές ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την προσωπική σας ζωή έρχονται στο προσκήνιο τις επόμενες 2 ημέρες και θα χρειαστεί εκτός της προσαρμοστικότητά σας να είστε και ιδιαίτερα ευέλικτη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.