ΖΩΔΙΑ

26/7: Αναλογιστείτε αν λαμβάνετε συναισθηματική τροφή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Ιουλίου 2022

26/7: Αναλογιστείτε αν λαμβάνετε συναισθηματική τροφή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου μας ωθεί να δώσουμε σημασία σε θέματα καρδιάς και σε ότι μας ενώνει με τους άλλους ανθρώπους παρά σε ότι μας απομακρύνει από αυτούς. Τα συναισθήματα μπορεί να είναι σε αναβρασμό αλλά είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να αναλογιστούμε αν λαμβάνουμε συναισθηματική τροφή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικής ζωής έρχονται στο προσκήνιο για τις επόμενες 2 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία και οι επαφές σας σήμερα και αύριο είναι σημαντικές και νέα μηνύματα θα έρθουν και θα βοηθήσουν στις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, αυτές τις ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε σε βαθύτερο επίπεδο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τις αξίες σας σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη το ζώδιό σας σήμερα θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και να αναγνωρίσετε νέους τρόπους για να προβάλετε τα ταλέντα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να δείξετε αγάπη και να δώσετε φροντίδα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας θέλουν στις επάλξεις δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για να προβάλετε τις ικανότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν σήμερα και θα πρέπει να κάνετε τους κατάλληλους χειρισμούς ώστε να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ των υποχρεώσεων που έχετε και των επιθυμιών σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές επιρροές σήμερα είναι ιδιαίτερα ευεργετικές αν σταθείτε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες έχουν περιθώριο βελτίωσης και ανάπτυξης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα και αύριο ενδέχεται να σας βάλει σε βαθύτερες σκέψεις σχετικά με επιθυμίες και στόχους που βάζετε αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντί σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα στα οποία χρειάζεται να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους είτε σε επαγγελματικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι πλανητικές επιρροές εντείνουν την ανάγκη σας για δημιουργία και επέκταση και είναι στο χέρι σας αν θα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να κινηθείτε σε δημιουργικές οδούς και να παράγετε όμορφα δημιουργήματα είναι έντονη σήμερα και μπορεί να σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε πραγματικά με κάτι που θα σας αναζωογονήσει σε πολλά επίπεδα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.