ΖΩΔΙΑ

28/7: Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Ιουλίου 2022

28/7: Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα το βράδυ πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα ξεσηκώνοντάς μας να δημιουργήσουμε και να γευτούμε χαρά από δημιουργικά ενδεχόμενα. Η θέληση και η επιθυμία είναι οι κινητήριες δυνάμεις για να βρούμε δημιουργικές διεξόδους μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Η θετική σχέση του Ήλιου και της Σελήνης με τον Δία δίνει το απαραίτητο σθένος και κυρίως τη πίστη να ασχοληθούμε ενεργά προς ένα πολύ στοχευμένο σκοπό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να ανοίξετε τα φτερά σας προς δημιουργικά εγχειρήματα και οποιαδήποτε δημιουργική κατεύθυνση επιθυμείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα οι σχέσεις, οι συνεργασίες και γενικότερα οι συνδέσεις σας έρχονται στη πρώτη γραμμή για τις επόμενες 28 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά να ταξινομήσετε τις πληροφορίες που έχετε λάβει τους τελευταίους μήνες και να προχωρήσετε πιο σταθερά στη πορεία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να κρατήσετε οτιδήποτε σας ωφελεί και να αποχωριστείτε ότι σας βαραίνει σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας η προσοχή είναι στραμμένη πάνω σας δίνοντας την ευκαιρία να μπορέσετε να κάνετε μια επανεκκίνηση σε όποιο επίπεδο θελήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική βοηθώντας σας να δείτε πράγματα και καταστάσεις από νέα οπτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να κάνετε όνειρα προς νέες κατευθύνσεις κυρίως σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να μην στρώνει το δρόμο με ροδοπέταλα αλλά υπόσχεται να σας ανυψώσει και μέσα από δημιουργική εργασία να υπάρξει εξέλιξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η οποία υπόσχεται να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας και να δυναμώσει τη πίστη σας προς ένα καθολικά επιτεύξιμο στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο το Λέοντα θα σας βοηθήσει κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο κλείνοντας υποθέσεις και εκκρεμότητες που έχουν μείνει ανοιχτές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα πραγματοποιείται απέναντί σας, δίνοντας ευκαιρίες να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά και κυρίως σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στην ψυχική ή σωματική σας υγεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.