ΖΩΔΙΑ

Τα άστρα βαθμολογούν: Πόσο συναισθηματικά σταθερό είναι το ζώδιό σου;


JTeam

28 Ιουλίου 2022

Τα άστρα βαθμολογούν: Πόσο συναισθηματικά σταθερό είναι το ζώδιό σου;
pexels
Πώς τα πας με τα συναισθήματά σου;

Μερικοί άνθρωποι είναι απλώς από τη φύση τους πολύ συναισθηματικοί, ενώ άλλοι λειτουργούν περισσότερο με τη λογική κι έχουν μια πιο ισορροπημένη ιδιοσυγκρασία. Οι συνήθειες μας είναι αυτές που καθορίζουν πόσο συναισθηματικά αισθανόμαστε και η συναισθηματική αστάθεια συνήθως είναι αποτέλεσμα εμπειριών που προέρχονται ακόμη και από την παιδική ηλικία.

Θες να μάθεις πόσο συναισθηματικά σταθερό είναι το ζώδιό σου; Τα άστρα σού βάζουν βαθμολογία!

Αιγόκερως: 1/12

Είστε από τα πιο λογικά ζώδια. Εξηγείς τα πάντα βάσει ορθολογισμού αλλά αυτό δυστυχώς σε κρατάει μακριά από μερικές απολαυστικές εμπειρίες που πηγάζουν από το συναίσθημα.

Σκορπιός: 2/12

Δεν ενδιαφέρεσαι για το τι σκέφτονται οι άλλοι γύρω σου. Θες να έχεις πάντα τον έλεγχο σε όλα και σίγουρα έχεις ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά σου ως προς την εξέλιξη της συναισθηματικής σου σταθερότητας.

Ζυγός: 3/12

Είσαι ένα από τα πιο ισορροπημένα ζώδια και αυτό επιδιώκεις άλλωστε. Αν κάτι πηγαίνει στραβά, προσπαθείς να βρεις τη λύση ή ζητάς βοήθεια από τα άτομα γύρω σου.

Τοξότης: 4/12

Θες πάντα να περνάς καλά και έχεις περιέργεια για όλα γύρω σου. Θες να είσαι διαρκώς alert κι έχεις πολύ διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια. Αν έρθεις αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα, θα προσπαθείς να βρεις τη λύση του αλλά δεν θα επηρεαστείς πολύ.

Ταύρος: 5/12

Σου αρέσει η ασφάλεια και θες άτομα στη ζωή σου που να σε προστατεύουν. Είσαι πολύ κτητικός με τα πράγματα σου και μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά αν νιώσεις ότι απειλούνται. Αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως το θες, συνήθως βγάζεις προς τ αέξω ανασφάλειες που απειλούν τη συναισθηματική σου σταθερότητα.

Λέων: 6/12

Έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό σε προστατεύει συναισθηματικά. Ωστόσο αν κάτι ή κάποιος θίξει τον εγωισμό σου, μπορείς να φέρεις τα πάνω- κάτω και να κάνεις έναν μικρό χαμό.

Υδροχόος: 7/12

Σκέφτεσαι πολύ διαφορετικά και έχεις ανθρωπιστικό πνεύμα. Μπερδεύεις τους άλλους με τον ψυχικό σου κόσμο και πολλές φορές ούτε και ο ίδιος δεν βγάζεις άκρη μαζί σου.

Ιχθείς: 8/12

Ζεις με αυταπάτες και ονειρεύεσαι έναν κόσμο που δεν υπάρχει. Διακρίνεσαι για τον ρομαντισμό και την ευαισθησία σου και συνδέεσαι έντονα με τους γύρω σου σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά πολλές φορές βυθίζεσαι σε ένα μυστικό, παράλληλο σύμπαν.

Κριός: 9/12

Δεν έχεις καθόλου υπομονή και είσαι πάντα ετοιμοπόλεμος. Έχεις έντονη προσωπικότητα και όσον αφορά τη συναισθηματική σου σταθερότητα, τα άστρα σου βάζουν ένα ολοστρόγγυλο 9.

Δίδυμοι: 10/12

Δεν έχεις διαταραχές προσωπικότητας όπως πολλοί θα μπορούσαν να υποστηρίξουν αλλά παθαίνεις συχνά κρίση ταυτότητας. Το ωραίο σε σένα είναι ότι αφήνεις πίσω τον εγωισμό σου και ζητάς βοήθεια και συμβουλές από τα αγαπημένα σου πρόσωπα όταν το κρίνεις απαραίτητο.

Παρθένος: 11/12

Έχεις ευαισθησία στο χάος και επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια και την οργάνωση. Όλος αυτός ο ψυχαναγκασμός σε κάνει να βρίσκεις εμπόδια όταν πρέπει να διαχειριστείς την ακαταστασία.

Καρκίνος: 12/12

Είσαι το πιο συναισθηματικό ζώδιο και δυσκολεύεσαι να αποστασιοποιηθείς από τα προβλήματα των άλλων. Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα και είσαι κρυψίνους. Προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά ακόμη κι όταν βρίσκεσαι μπροστά σε ένα συναισθηματικό χάος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.