ΖΩΔΙΑ

29/7: Βάλτε τις ιδέες σας σε δημιουργικά κανάλια- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Ιουλίου 2022

29/7: Βάλτε τις ιδέες σας σε δημιουργικά κανάλια- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα μαζί με τον Ερμή και ο Άρης κοντά στον Ουρανό δίνουν ορμή στις σκέψεις και τις δράσεις μας. Βάλτε τις ιδέες σας σε δημιουργικά κανάλια και κάντε σταθερά βήματα. Μόνο με αυτό τον τρόπο, ανεξάρτητα τα προβλήματα, τα διλλήματα και τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, θα κατακτήσετε το στόχο που έχετε βάλει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, οι πλανητικοί συνδυασμοί σήμερα σας βοηθούν να έρθετε πιο κοντά με ένα όνειρό σας βρίσκοντας τρόπους υλοποίησής του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιό σας φέρνει νέες ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο χρειάζεται να δράσετε προς έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο και αυτό είναι πολύ θετικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις δεν σας αφήνουν σε ησυχία αυτές τις ημέρες προσπαθώντας να βρείτε δημιουργικές λύσεις για ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά και η γοητεία σας θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική στις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η χθεσινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας δίνει μηνύματα σχετικά με το τί χρειάζεται να κάνετε ώστε να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η σημερινή ημέρα και γενικότερα μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας γιατί οι εμπνεύσεις σας είναι πολύ δυνατές και υποστηρικτικές προς μια κατεύθυνση η οποία μπορεί θα σας δώσει ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή και το μόνο που χρειάζεται είναι να τα ταξινομήσετε, τοποθετώντας τα στη σωστή τους σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Άρης με τον Ουρανό βρίσκεται απέναντί σας αυτές τις ημέρες δίνοντας το απαραίτητο σθένος να κάνετε πράγματα που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι ιδέες σας είναι ιδιαίτερα δημιουργικές σήμερα και οι εμπνεύσεις σας υποστηρικτικές σε αυτό που θέλετε να παραχθεί αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα δημιουργικές οι ημέρες που διανύετε μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας για να δώσετε ενέργεια σε κάτι δικό σας, ένα δημιούργημά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα δίνουν ακόμη ιδέες για το πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας σε σχέση με τις ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επαφή με το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα με κάποιον τρόπο μπορεί να είναι βοηθητική και υποστηρικτική στα σχέδια που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.