ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Δίας: Έρχεται για να εκτινάξει την ερωτική ζωή αυτών των ζωδίων


JTeam

29 Ιουλίου 2022

Ανάδρομος Δίας: Έρχεται για να εκτινάξει την ερωτική ζωή αυτών των ζωδίων
Unsplash
Φέρνει πολύ σεξ για αυτά τα ζώδια

Ας μιλήσουμε για το σεξ και τον Δία σε ανάδρομη πορεία στον Κριό.

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, είναι ανάδρομος από τις 28 Ιουλίου έως τις 24 Νοεμβρίου 2022. Η έναρξη αυτού του ανάδρομου συμπίπτει με μια νέα σελήνη στον μεγαλόψυχο Λέοντα.

H λέξη ανάδρομος είναι πιθανό να σας τρομάζει, ειδικά όταν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις.

Όμως οι ανάδρομοι πλανήτες έχουν σκοπό να μας ωθήσουν προς την επίλυση προβλημάτων και την εξέλιξη και ο Δίας το κάνει με τον πιο διακριτικό τρόπο, γεγονός που μπορεί να σημαίνει περισσότερο σεξ και προσωπική ικανοποίηση.

Αστρολογικά μιλώντας, οι ανάδρομοι σηματοδοτούν μια περίοδο ενδοσκόπησης που σχετίζεται με τη φύση του πλανήτη που είναι ανάδρομος. Ο Δίας είναι συνδεδεμένος με την αφθονία, την καλή τύχη και την αναζήτηση της αλήθειας, της γνώσης και της πνευματικής φώτισης.

Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ενεργητικό, ανυπόμονο και πολύ ερωτικό ζώδιο του Κριού και καταλήγει στο ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι παραπάνω από ερωτικό για ορισμένα ζώδια. Θα είναι καυτό και θα απογειώσει την ερωτική τους ζωή.

ΚΡΙΟΣ
Αντιδράτε στους άλλους και κάνετε επανάσταση περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ωστόσο, αυτή η ανάδρομη κίνηση του Δία, που ξεκινά από το ζώδιό σας, είναι εδώ για να σας διδάξει ότι το να κάνετε ένα βήμα πίσω και να πάρετε χρόνο για να σκεφτείτε πριν δράσετε. Η διάθεση για σεξ θα είναι έντονη.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτός ο ανάδρομος θα σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας. Όταν αργότερα ο Δίας περάσει στους Ιχθύς, θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη αίσθηση του ποιοι είστε και με ποιους θέλετε να είστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εναι μια ευκαιρία να επαναξιολογήσετε με ποιους περνάτε χρόνο και, κατά συνέπεια, από ποιους διαμορφώνεστε. Θα είστε ανάμεσα στα ζώδια που θα δουν τις ερωτικές σχέσεις να ανθίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά την διάρκεια του ανάδρομου Δία, σκεφτείτε τη σχέση σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και απολάυστε τις στιγμές με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ
Αυτό το διάστημα των γενεθλίων σας είστε ούτως ή άλλως ακαταμάχητοι. Η γοητεία σας δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, έτσι το υπόλοιπο του καλοκαιριού προβλέπεται πολύ ερωτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δίας είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο του σεξ προαναγγέλλοντας ότι ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τα όρια σας. Το επόμενο διάστημα θα απολαύσετε στιγμές πάθους με το άλλο σας μισό.

ΖΥΓΟΣ
Αυτός ο ανάδρομος δίνει έμφαση στη σύνδεση του μυαλού με το σώμα και σας προτρέπει να εξαγνιστείτε, αυτό ισχύει και για τις σχέσεις. Αφιερώστε την ενέργεια σας στο ταίρι σας και δεν θα το μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάδρομη κίνηση του Δία επηρεάζει τις προσωπικές σας σχέσεις. Αναρωτιέστε αν παίρνετε από τον άλλο όσα εσείς του δίνετε. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε καλύτερα μαζί του και θα δείτε την σχέση σας να βελτιώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης σας και αυτή η διέλευση σας ενθαρρύνει να κάνετε ενδοσκόπηση. Σας ενδιαφέρει πολύ η εικόνα που δείχνετε στους άλλους. Να είστε ο εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ρίχνετε τώρα μεγάλο μέρος της ενέργειας σας στις οικογενειακές σχέσεις. Μην παραμελείτε το ταίρι σας. Οι διακοπές του καλοκαιριού είναι η καλύτερη ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφήστε το κινητό και ξεκουραστείτε στις διακοπές. Γεμίζετε μπαταρίες και έχετε ανεβασμένη διάθεση, κάτι που ενισχύει την γοητεία σας.

ΙΧΘΥΣ
Εστιάστε σε αυτά που θέλετε και μην διστάσετε να τα μοιραστείτε με το ταίρι σας. Ανοιχτείτε και δεν θα χάσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.