ΖΩΔΙΑ

01/08: Δημιουργική στιγμή αν μείνετε σε πλαισιωμένες καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

31 Ιουλίου 2022

01/08: Δημιουργική στιγμή αν μείνετε σε πλαισιωμένες καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
01/08: Δημιουργική στιγμή αν μείνετε σε πλαισιωμένες καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο της Παρθένου, σε ευνοϊκή θέση με Πλούτωνα και Άρη, μας βοηθά να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και διευκολύνει δράσεις οι οποίες έχουν αντικειμενικές προσδοκίες. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή είναι η δυσαρμονική σχέση της με τον Ποσειδώνα, ειδικά από το μεσημέρι και μετά, που θα πρέπει να έχουμε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά. Αποφύγετε οτιδήποτε δεν είναι γνώριμο ή σας βγάζει από τις ράγες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δημιουργική ημέρα για δράσεις που αφορούν καταστάσεις στη καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ενέργειά σας είναι στα ύψη με το πάντρεμα του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας τις τελευταίες ημέρες και ειδικά σήμερα μπορείτε να «καλουπώσετε» τη δυναμική σας και να δημιουργήσετε ένα παραγωγικό κανάλι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σήμερα μιας και υπάρχει η τάση να έρθουν στην επιφάνεια σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα από συζητήσεις και επαφές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα υπάρχει η ώθηση να προχωρήσετε στο δρόμο της επιλογής σας αρκεί να σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, κοινωνικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και να ψάχνετε τρόπους και νέες ιδέες ώστε να προσεγγίσετε κάτι που θέλετε αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή η σημερινή ημέρα γιαυτό φροντίστε να δώσετε τη δυναμική σας σε ένα εγχείρημα το οποίο όχι μόνο μπορεί να αναπτυχθεί αλλά και να σας δώσει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε σε κάτι το οποίο είναι επιτεύξιμο και να σταθείτε στις λεπτομέρειες και τις έννοιες πίσω από το κείμενο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή ημέρα για οτιδήποτε κάνετε σήμερα αρκεί να το πιστεύετε και να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις που έρχονται σχετικά με αυτό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορεί αντικειμενικά να κουραστείτε λίγο περισσότερο είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο γιαυτό φροντίστε τουλάχιστον το αποτέλεσμα να σας ανταμείψει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας ζητούν να βγείτε προς τα έξω και να μεταφέρετε τα μηνύματά σας και τις ιδέες σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.