ΖΩΔΙΑ

2/8: Ανάγκη για ηρεμία- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Αυγούστου 2022

2/8: Ανάγκη για ηρεμία- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάγκη για αρμονία και καταστάσεις πιο ισορροπημένες θα οδηγεί τα βήματά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο και θα δοθούν ευκαιρίες στους συγκεκριμένους τομείς είτε κάνοντας νέες γνωριμίες είτε να αναπτύσσοντας τις ήδη υπάρχουσες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία σήμερα μπορεί να προχωρήσει και να βελτιωθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση αν ασχοληθείτε με κάτι το οποίο όχι μόνο μπορεί να επεκταθεί αλλά γεμίζει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αυτές τις ημέρες θα έρθετε σε επαφή με καταστάσεις και γεγονότα τα οποία θα σας βοηθήσουν στην έννοια της «εξοικείωσης». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η αλληλο-σύνδεση και επικοινωνία με άλλους ανθρώπους σήμερα και αύριο θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και μπορεί να σας βοηθήσει σε κινήσεις που θέλετε να κάνετε αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αν αυτή τη στιγμή προετοιμαστείτε κατάλληλα και δείτε τα πράγματα με προσοχή και καλό προγραμματισμό μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά αυτές τις ημέρες να ανακαλύψετε τρόπους που θα βελτιώσουν την επαφή σας με τον έξω κόσμο και να συνδεθείτε περισσότερο αρμονικά μαζί τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, αυτές τις ημέρες η διπλωματική στάση απέναντι στα πράγματα και τις καταστάσεις θα δείτε πως θα είναι αποτελεσματική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, συνεργασίες, φιλίες και ομαδικές δραστηριότητες είναι στο φόρτε τους αυτές τις ημέρες γιαυτό καλό θα είναι να μην αρνηθείτε οτιδήποτε μπορεί να φέρει κοινωνική αύξηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ευκαιρία να βελτιώσετε ή να τελειοποιήσετε σχέδια δίνεται αυτές τις ημέρες αρκεί να βγείτε δυναμικά προς τα έξω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η πίστη που έχετε αυτή τη στιγμή στις δυνατότητές σας και η θέληση να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε είναι οι κινητήριες δυνάμεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά σήμερα βοηθώντας σας να εξισορροπήσετε καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.