ΖΩΔΙΑ

3/8: Επενδύστε σε αυτό που έχει γερά θεμέλια- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Αυγούστου 2022

3/8: Επενδύστε σε αυτό που έχει γερά θεμέλια- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη εξακολουθεί από το ζώδιο του Ζυγού να μας ωθεί να ασχοληθούμε με σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους και να προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή στις καταστάσεις που είναι ακόμη και αντίθετες μεταξύ τους. Η θέση του Κρόνου λειτουργεί υποστηρικτικά στην παραπάνω διαδικασία και σε ότι έχει γερές βάσεις και θεμέλια αντοχής. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την θετική ενέργεια της ημέρας για να προβείτε μαζί με άλλους σε δημιουργικές οδούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σημερινή ημέρα σας βοηθά με κάποιον τρόπο να βρείτε νέους τρόπους να προσθέσετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες ώστε να νιώσετε είτε πιο οικεία είτε πιο όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, χθες και σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε μια νέα πηγή έμπνευσης γιαυτό θα πρέπει να αφεθείτε περισσότερο στη ροή, εκεί που σας πάει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά θέματα ενδέχεται να έχουν έρθει στην επιφάνεια από χτες και εσείς καλείστε με τακτ και ευελιξία να τα χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η οποιαδήποτε συνεργασία θα μπορούσε να σας βοηθήσει αρκετά αυτή τη στιγμή να επιτύχετε κάτι το οποίο θα ήταν δυσκολότερο να το κάνετε από μόνη/ος σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, με πρακτικά θέματα ασχολείστε αυτές τις ημέρες και είναι σίγουρο πως μέσα από μια καλή συνεργασία μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν αξία για εσάς και μπορούν να αναπτυχθούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σκέψεις έρχονται χτες και σήμερα φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που είτε χρειάζονται την δική σας ενέργεια για να ολοκληρωθούν είτε είναι επιθυμίες που ζητούν να εκφραστούν με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η σύνδεση με το περιβάλλον σας γίνεται ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη στιγμή μιας και οι πλανητικές δυναμικές σας ωθούν να κατευθυνθείτε προς την οδό που έχει ομαδική εργασία και κοινό όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, επαγγελματικά ζητήματα σας απασχολούν χτες και σήμερα προσπαθώντας να βρείτε παραγωγικές λύσεις. Σκεφτείτε και εστιάστε την δυναμική σας σε ότι μπορεί να ανανεωθεί μέσα από αλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η πίστη και η θέλησή σας είναι δύο χρήσιμες ιδιότητες αυτή τη στιγμή για να προχωρήσετε ιδέες και σχέδια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, χτες και σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία κυρίως μέσα από εσωτερικές δικές σας διεργασίες να έρθετε πιο κοντά με επιθυμίες και γενικότερα με ότι «θέλετε» να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.