ΖΩΔΙΑ

4/8: Ερμής στην Παρθένο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Αυγούστου 2022

4/8: Ερμής στην Παρθένο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 25 Αυγούστου βοηθώντας στη βελτίωση και αποκατάσταση θεμάτων και καταστάσεων που είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στην καθημερινή μας ρουτίνα. Θα μας δώσει την ευκαιρία να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς που νοιαζόμαστε και να πάρουμε στήριξη από τους ανθρώπους που εκτιμάμε. Η ώθηση προς την ολοκλήρωση μέσω πρακτικών συμβουλών και λύσεων θα είναι αισθητή αυτό το συγκεκριμένο διάστημα και θα είναι ευκολότερο να διακρίνουμε τί πρέπει να κρατήσουμε και τί πρέπει να αφήσουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, παρόλο που διανύουμε περίοδο διακοπών φαίνεται πως το μυαλό σας λειτουργεί περισσότερο επιχειρηματικά ή ασχολείστε με ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να συγκεντρώσετε πληροφορίες οι οποίες θα αποδειχθούν χρήσιμες για κάτι που θέλετε να κάνετε άμεσα θα είναι αισθητή με τον Ερμή στην Παρθένο μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου λειτουργεί βοηθητικά κυρίως σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου η επικοινωνία διευκολύνεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, θέματα αξιών και γενικότερα ότι αφορά την συναισθηματική ή/και υλική ασφάλειά σας φέρνει ο Ερμής μέχρι περίπου το τέλος Αυγούστου στο ζώδιο της Παρθένου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής θα ταξιδεύει στο ζώδιό σας μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου φέρνοντας νέες πληροφορίες και δεδομένα τα οποία θα σας βοηθήσουν κυρίως στα βήματα που θέλετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής συνδέεται με το μυαλό, τις σκέψεις και την επικοινωνία. Στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου θα λειτουργήσει βοηθητικά σε ότι χρειάζεται λεπτομέρεια και πρακτικότητα για να ολοκληρωθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σε κοινωνικό επίπεδο θα λειτουργήσει ευνοϊκά ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις ωστόσο είναι για καλό σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας και καθημερινότητας θα σας βοηθήσει ο Ερμής στην Παρθένο μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου μπορεί να σας βάλει να κάνετε εσωτερικές διεργασίες ωστόσο είναι ιδιαίτερα βοηθητικός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής απέναντί σας, το ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις συνδέσεις και φιλίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.