ΖΩΔΙΑ

5/8: Συναισθηματικός αναβρασμός- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Αυγούστου 2022

5/8: Συναισθηματικός αναβρασμός- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η σχέση της Σελήνης με τους Ήλιο/Κρόνο/Άρη/Ουρανό σήμερα και αύριο ενδέχεται να φέρουν μια αναστάτωση ειδικά σε θέματα τα οποία είναι ανοιχτά ή δεν έχουν τακτοποιηθεί με τον καταλληλότερο τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα προσπαθήστε να κινηθείτε εκ του ασφαλούς, χωρίς να ρισκάρετε ή να αφήσετε τον παρορμητισμό σας να σας ωθεί σε συγκεκριμένες δράσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σημερινή ημέρα έχει έντονη δυναμική και σας επηρεάζει άμεσα. Οτιδήποτε είναι ανοιχτό ή σε εκκρεμότητα ενδέχεται να έρθει στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καλό θα είναι να περιμένετε κάποιες σκέψεις σας να ωριμάσουν πριν προβείτε σε οποιαδήποτε εξωτερίκευση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, είναι απόλυτα κατανοητό πως η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα να συμβούν είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για κινήσεις οι οποίες δεν είναι απόλυτα σταθερές και οργανωμένες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος το ζώδιό σας, σας βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε περισσότερο με δικά σας ζητήματα παρά με των ανθρώπων γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιό σας θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά, ειδικά σήμερα που η δυναμική είναι έντονη και χρειάζεται ιδιαίτερη ευελιξία για να μείνετε στη σωστή οδό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ιδιαίτερα δυναμική ημέρα η σημερινή γιαυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσετε στο μέγιστο το ταλέντο σας να κρατάτε ισορροπίες εκεί που είναι απαραίτητο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας φέρνει στο επίκεντρο των καταστάσεων και ενεργειών σήμερα γιαυτό κάθε κίνησή σας θα πρέπει να είναι απόλυτα συνειδητή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, κάποια πράγματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ωριμάσουν και εσείς σήμερα χρειάζεται να σεβαστείτε αυτή την διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη σας να προχωρήσετε στο δρόμο της επιλογής σας χωρίς κανένας να σας ενοχλήσει είναι έντονη αλλά δεν είναι σίγουρο πως σήμερα είναι και δυνατή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα είναι ιδιαίτερα έντονες και εσείς με κάποιον τρόπο είστε στο επίκεντρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο αστάθμιστος παράγοντας είναι ιδιαίτερα ενεργός σήμερα γιαυτό παρόλο που νιώθετε δυνατή/ός και σε φόρμα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.