ΖΩΔΙΑ

6/8: Ανάδρομος Δίας στον Κριό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Αυγούστου 2022

6/8: Ανάδρομος Δίας στον Κριό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Δίας ξεκίνησε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου το τέλος Οκτωβρίου. Ο Δίας σχετίζεται με την ανάγκη να επεκταθούμε, τη πίστη που έχουμε σε ένα εγχείρημα, τα όνειρα, τα οράματά μας. Κατά την ανάδρομή του πορεία θα δοθούν ευκαιρίες μέσα από τις οποίες θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε βαθύτερα τί είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε να αναπτύξουμε και θα διαλύσει ψευδαισθήσεις και οτιδήποτε δεν μπορεί αντικειμενικά να υλοποιηθεί στο παρόν και στο άμεσο μέλλον. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Δίας στο ζώδιό σας από τον Μάιο ανέβασε τους παλμούς και την αυτοπεποίθησή σας, βοηθώντας σας να πιστέψετε περισσότερο στις δυνάμεις και ικανότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάδρομη πορεία του Δία στον Κριό μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να κάνετε επανεξετάσεις και αναθεωρήσεις σε καταστάσεις οι οποίες είναι κινητοποιημένες τους τελευταίες μήνες στην καθημερινή σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου επηρεάζει κυρίως το κοινωνικό σας στάτους και οτιδήποτε σχετίζεται με τις φιλίες, συνεργασίες και ομάδες ατόμων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Δίας ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου θα βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο επηρεάζοντας κυρίως τομείς όπως τα επαγγελματικά σας, τους στόχους που έχετε θέσει και την καριέρα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση του Δία στο ζώδιο του Κριού για εσάς από τον Μάιο φέρνοντας εμπνεύσεις για πράγματα που θέλετε να επεκτείνετε και ευκαιρίες που δεν έρχονται κάθε μέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου είναι μεταμορφωτική για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Δίας κινείται απέναντί σας από το Μάιο, στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα συνδέσεις στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τις κατάλληλες ισορροπίες θα σας βοηθήσει να βρείτε η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου, σε τομείς που σχετίζονται με τις καθημερινές σας δραστηριότητες, την εργασία σας και θέματα υγείας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση του Δία στο ζώδιο του Κριού για εσάς. Ειδικά κατά την ανάδρομή του πορεία τώρα και μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου θα είναι καθοριστική η βοήθεια που σας δώσει αυτή η πλανητική δυναμική στο συγκεκριμένο διάστημα μιας και ο Δίας είναι ο φυσικός κυβερνήτης του ζωδίου σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Δίας στον Κριό κινείται σε πολύ προσωπικές περιοχές από το Μάιο και μετά και ειδικά τώρα μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου ανάδρομος θα σας βοηθήσει στους τομείς οικογένεια, σπίτι και προσωπική ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου επηρεάζει την επικοινωνία και τις συνδέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, Σε οικονομικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας γενικότερα επηρεάζει ο Δίας στον Κριό κατά την ανάδρομή του πορεία μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.