ΖΩΔΙΑ

Η τυχερή μέρα κάθε ζωδίου, για την εβδομάδα που έρχεται


JTeam

6 Αυγούστου 2022

Η τυχερή μέρα κάθε ζωδίου, για την εβδομάδα που έρχεται
Pexels/Olya Kobruseva
Ποια μέρα θα είναι η τυχερή σου;

Ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου και πολλοί από εμάς μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των διακοπών. Κάποιοι από εσάς λιάζεστε ήδη σε μία παραλία και δεν βιάζεστε να επιστρέψετε άμεσα στο γραφείο.

Αφήστε εμάς να σας πούμε ποια μέρα της εβδομάδας που έρχεται θα είναι και γεμάτη τύχη. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε είναι το ζώδιό σας.

Κριός

Την Πέμπτη, 11 Αυγούστου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα και ενεργοποιεί το πώς εκφράζεσαι. Θα αποδεχθείς αυτό που πραγματικά είσαι και αυτό θα σου δώσει τη δύναμη να τον ανακαλύψεις ακόμα περισσότερο.

Ταύρος

Δεν ετοιμάζεσαι μόνο για αλλαγή, αλλά για ολική μεταμόρφωση. Έρχεται κάτι πολύ δυνατό και στις 13 Αυγούστου, η τύχη είναι με το μέρος σου. Μην φοβάσαι να εξερευνήσεις το άγνωστο.

Δίδυμοι

Αφήνεις πίσω τους φόβους σου και πιστεύεις ότι όλα είναι πιθανά. Η Πέμπτη, 11 Αυγούστου, είναι η μέρα για να εκφράσεις λεκτικά τις σκέψεις σου και να φτιάξεις το μέλλον σου, έτσι όπως το έχεις ονειρευτεί.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη είναι έτοιμη να σε αφήσει και να πάει στον Λέοντα, οπότε προλαβαίνεις να βγεις από το comfort zone σου και να δοκιμάσεις ανεξερεύνητα πράγματα. Φρόντισε να πας προς το μέλλον, και όχι προς το παρελθόν σου. Η τυχερή σου μέρα είναι στις 9 Αυγούστου.

Λέων

Κάθε χρόνο, έχεις την ευκαιρία να κάνεις μαγικά πράγματα. Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, σου δίνεται αυτή η ευκαιρία, επομένως ψάξε για σημάδια που σου στέλνει το σύμπαν.

Παρθένος

Η υγεία σου γίνεται προτεραιότητα και θα ασχοληθείς με σώμα και πνεύμα. Θα νιώσεις καλύτερα, θα σε βοηθήσει να πάρεις καλύτερες αποφάσεις και θα δεις πιο καθαρά αυτά που σου φέρνει το σύμπαν. Όλα αυτά στις 11 Αυγούστου.

Ζυγός

Την Κυριακή, 14 Αυγούστου, επικεντρώνεσαι στον κοινωνικό σου κύκλο και ανακαλύπτεις νέες ευκαιρίες μέσα από αυτόν. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις τεράστιες αλλαγές που έρχονται.

Σκορπιός

Χρειάζεσαι μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία, και οι περιπέτειες θα σου χτυπήσουν την πόρτα στις 11 Αυγούστου.

Τοξότης

Φρόντισε περισσότερο το σώμα σου, ξεκουράσου και σκέψου τι είναι καλύτερο για εσένα. Η υγεία δεν είναι μόνο σωματική, επομένως θα αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο κάνεις τις επιλογές σου. Η τύχη ξεκινά στις 12 Αυγούστου.

Αιγόκερως

Σε απασχολούν πάντα τα οικονομικά και η ασφάλεια που σου δίνουν, αλλά τώρα αυτό θα αλλάξει. Θα ανακαλύψεις και τις άλλες χαρές της ζωής, ξεκινώντας από τις 9 Αυγούστου.

Υδροχόος

Θα μάθεις να ζεις τη ζωή σου αλλά και να δέχεσαι βοήθεια και στήριξη από τους άλλους, όταν το χρειάζεσαι. Η ισορροπία αυτή είναι απαραίτητη και θα την πετύχεις στις 11 Αυγούστου.

Ιχθύς

Θα φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σου και οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από το σπίτι. Μήπως θα μετακομίσεις; Μάλλον θα σου μπυν ιδέες στις 8 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.