ΖΩΔΙΑ

07/08: Χαλαρώστε σε μια όμορφη κατάσταση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Αυγούστου 2022

07/08: Χαλαρώστε σε μια όμορφη κατάσταση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σε ευνοϊκή όψη με Ήλιο και Δία συνδυαστικά με την θετική σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αφήνει περιθώρια για να ονειρευτούμε και να χαρούμε με φίλους και ανθρώπους που νιώθουμε κοντά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σας δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και παίρνετε μια ανάσα από τα τρέχοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να βρεθείτε με άλλους ανθρώπους και να περάσετε όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντί σας σήμερα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Την απαραίτητη ευελιξία την διαθέτετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα συνδυαστικά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα κάνουν τη διαφορά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, διανύετε μια περίοδο κατά την οποία έρχεται η προσωπική σας πρωτοχρονιά μέσα από τη Νέα Ηλιακή σας επιστροφή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τα προσωπικά σας ή/και το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ευνοϊκή ημέρα για να κάνετε δράσεις που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές είναι πιο ανάλαφρες σήμερα γι αυτό θα ήταν καλό να δείτε και εσείς κάποια πράγματα που είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή στη ζωή σας με τον ίδιο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ξεκουράσουν κυρίως ψυχικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά και να πάρετε χαρά ακόμη και από μικρά πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δίνεται αυτή τη στιγμή η ευκαιρία να ασχοληθείτε με το κοινωνικό σας στάτους, να δείτε ανθρώπους που εκτιμάτε και να έρθετε σε επαφή με ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα είναι αρκετά ανάλαφρα γι αυτό καλό θα είναι να ακολουθήσετε τη ροή και να μην επιμείνετε σε κάτι περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS