ΖΩΔΙΑ

10/8: Λειτουργήστε έξυπνα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Αυγούστου 2022

10/8: Λειτουργήστε έξυπνα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα μαζί με τον Πλούτωνα απέναντι από την Αφροδίτη (θηλυκή ενέργεια) φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία νιώθουμε πως έχουν καταπιεστεί από τις καταστάσεις που βιώνουμε. Η σχέση του Ήλιου με τον Ουρανό βοηθά να εκδηλωθεί αυτή η ένταση, ίσως όχι με τον πιο ευέλικτο τρόπο (αρσενική ενέργεια). Η διεκδίκηση μπορεί να γίνει με μη διπλωματικό τρόπο και διαλλακτικότητα, κάτι που δεν θα βοηθήσει να κερδίσουμε αυτό που πραγματικά δικαιούμαστε. Λειτουργείστε όσο πιο ευέλικτα γίνεται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα μπορεί να χρειαστεί να βάλετε έξτρα ενέργεια για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να νιώθετε πως οι χρόνοι σας πιέζουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, για διάφορους λόγους σήμερα θα μπορούσατε να μην έχετε την διάθεση για συνεργασία και υποχωρητική στάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα και δεν είναι σίγουρο πως θα βρείτε την αρχή του κουβαριού ώστε να βγάλετε άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες αφορούν οικονομικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας γενικότερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα πριν την όποια δράση σας θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος πως έχετε σκεφτεί όλα τα δεδομένα και πιθανά ενδεχόμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να κάνετε κάτι το οποίο θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα ωστόσο οι πλανητικές δυναμικές είναι έντονες και απρόβλεπτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να μπείτε σε διάφορες σκέψεις οι οποίες είτε δεν είναι της παρούσης λόγω ότι δεν έχετε όλα τα απαραίτητα δεδομένα στα χέρια σας είτε γιατί βιάζεστε να φέρετε αποτελέσματα χωρίς να έχει γίνει η απαραίτητη ζύμωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις, συνεργασίες και επαφές κάθε είδους, σήμερα, θα πρέπει να γίνουν με προσοχή και διαλλακτική στάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορεί είτε λόγω καταστάσεων είτε λόγω απροσεξίας να γίνουν λάθη, οπότε καλό είναι να το έχετε κατά νου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας ενεργοποιηθεί την δυναμική του Πλούτωνα, κάτι το οποίο χρειάζεται επιδέξιο χειρισμό ώστε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δυσκολίες φέρνει η σημερινή ημέρα για πράγματα τα οποία δεν έχουν γερές βάσεις ή έχουν μείνει στον αέρα για κάποιον λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε ζητήματα που σας απασχολούν αλλά θα μπορούσε επίσης να σας βάλει σε επιπλέον σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.