ΖΩΔΙΑ

12/8: Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Αυγούστου 2022

12/8: Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Πανσέληνος πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου. Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και η ενέργεια του Κρόνου είναι παρούσα. Ποίες είναι οι προσωπικές σας επιθυμίες; Ποίες είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες της ομάδας που ανήκετε; Πού μπορεί να διασταυρωθεί για εσάς η ατομικότητα του Λέοντα και η ομαδική συνείδηση ​​του Υδροχόου; Ίσως πρέπει να ανακαλύψετε τρόπους για να κάνετε τη δική σας προσωπική, δημιουργική συνεισφορά στην κοινωνία, τρόπους έκφρασης προς όφελος του ευρύτερου δικτύου και να βρείτε δυνατότητες για την άσκηση των ηγετικών σας ικανοτήτων. Ενώ ικανοποιείτε τις ανάγκες σας για κυριαρχία και αναγνώριση, μπορείτε ταυτόχρονα να αφοσιωθείτε σε έναν στόχο που ωφελεί και άλλους ανθρώπους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα συνδυαστικά με την σημερινή Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα εξωτερικεύσετε τα ταλέντα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, στα επαγγελματικά συνδυαστικά με τα προσωπικά σας στοχεύει κυρίως η σημερινή Πανσέληνος και σε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τις ικανότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος σας δείχνει ότι χρειάζεται με τον οποιοδήποτε τρόπο να δείξετε στο κόσμο γύρω σας τα έργα και τις επιτεύξεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ηρεμία και η προσωπική σας ισορροπία είναι συνθήκες τις οποίες θα πρέπει να της καλλιεργήσετε αυτή την περίοδο περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στον άξονά σας με τον Υδροχόο, οπότε σας φέρνει στο επίκεντρο των γεγονότων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σε διάφορες σκέψεις σας βάζει η σημερινή Πανσέληνος αλλά είναι σίγουρο πως στο τέλος θα ανταμειφθείτε για τη προσπάθεια που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, το μήνυμα της σημερινής Πανσελήνου είναι πολύ συγκεκριμένο για εσάς και εν μέρει το γνωρίζετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή Πανσέληνος σας υπενθυμίζει πως η υπομονή και η επιμονή είναι αρετές που σας οδηγούν – ακόμη και μέσα από εμπόδια – στο στόχο που έχετε επιλέξει να φτάσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ενέργεια της συγκεκριμένης Πανσελήνου είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς γιατί σας ωθεί προς μια διαδρομή την οποία τη νιώθετε αρκετά οικεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενεργοποιεί βαθύτερα συναισθήματα και μπορεί να νιώθετε άβολα ή/και ένα είδος αμφιθυμίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στον άξονα σας με το ζώδιο του Λέοντα απέναντι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, εργασιακά ζητήματα ή καταστάσεις που αφορούν άμεσα την καθημερινή σας ρουτίνα ενεργοποίησε η σημερινή Πανσέληνος και θα είναι σε ισχύ και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS