ΖΩΔΙΑ

13/8: Λειτουργήστε επιφυλακτικά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Αυγούστου 2022

13/8: Λειτουργήστε επιφυλακτικά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ήλιος απέναντι από τον Κρόνο σε δυσαρμονική σχέση με τους Άρη/Ουρανό σήμερα και αύριο κορυφώνεται με αποτέλεσμα να φέρνει ένα είδος δυσαρέσκειας για πράγματα τα οποία είτε είναι ανοιχτά είτε προκύπτουν ως εμπόδια στο δρόμο μας. Η Σελήνη στους Ιχθύες απέναντι από τον Ερμή ενδέχεται να μπερδέψει τις σκέψεις μας σχετικά, γιαυτό λειτουργήστε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, προσπαθήστε να χαλαρώσετε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον χωρίς να σκέφτεστε υποχρεώσεις και δυσκολίες που έχουν προκύψει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιό σας σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο ενδέχεται να δημιουργεί προβλήματα αυτές τις ημέρες γιαυτό κινηθείτε με επιφυλακτικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις ενδέχεται σήμερα να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας γιαυτό καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο γνωρίζετε καλά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί υποστηρικτικά αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ταξιδεύει νοητικά ή/και σωματικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ο Κρόνος απέναντι μπορεί να δημιουργεί προβλήματα ή διλλήματα σε τομείς όπως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ενδέχεται σήμερα και τις επόμενες ημέρες να νιώσετε έντονη την ανάγκη να βγείτε από τα τετριμμένα και να ακολουθήσετε μια διαδρομή πιο ενδιαφέρουσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα η ανάγκη να ομορφύνετε με οποιονδήποτε τρόπο τον προσωπικό σας χώρο και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες θα σας δώσουν χαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί ιδιαίτερα υποστηρικτικά σήμερα ωστόσο μπορεί τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα να φέρουν κάποιες δυσκολίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα κινηθείτε σε ασφαλή εδάφη και μην ανοιχτείτε προς κατευθύνσεις που δεν γνωρίζετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο θα είναι ιδιαίτερα έντονη και μπορείτε να το προσπαθήσετε χωρίς όμως να πιέσετε τις καταστάσεις περισσότερο από όσο πρέπει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος στο ζώδιό σας με τον Ήλιο απέναντι μπορεί να φέρει προβληματισμούς ή εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σήμερα και τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε τα πράγματα πιο επιφανειακά ωστόσο ίσως οι καταστάσεις να μην σας αφήνουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.