ΖΩΔΙΑ

17/08: Επικεντρωθείτε στις αξίες σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Αυγούστου 2022

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα μας ζητά να έρθουμε σε επαφή με τις αξίες μας είτε σε προσωπικό είτε σε υλικό επίπεδο. Η δυσαρμονική της σχέση με τον κυβερνήτη του Ταύρου (Αφροδίτη) δυσκολεύει αυτή τη διαδικασία ωστόσο το πείσμα και η επιμονή προς μια ενήλικη κατεύθυνση θα μας δικαιώσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι σημαντικό στη ζωή σας χωρίς να αναλωθείτε σε άσκοπες δράσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και θα οδηγεί τα βήματά σας. Οικονομικά θέματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που σας ενδιαφέρουν προς διερεύνηση και αξιολόγηση. Μείνετε στοχοπροσηλωμένη/ος σε ότι μπορεί να βοηθήσει την εικόνα και την προβολή σας προς τα έξω. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να σας βάλουν σε διλλήματα και αυτό είναι καλό με την έννοια πως θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο να αξιολογήσετε σωστά τα δεδομένα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ανεξάρτητα αν βρίσκεστε σε διακοπές ή όχι, επαγγελματικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα. Δώστε τους χώρο ανεξάρτητα αν έχετε την όρεξη ή όχι. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, δυνατές οι εμπνεύσεις σας σήμερα ωστόσο δεν πρέπει να απογοητευτείτε αν δεν μπορείτε να τις βάλετε όσο άμεσα θα θέλατε σε εφαρμογή. Εξετάστε τα δεδομένα και οργανώστε τα με λεπτομέρεια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, συναισθηματικές φορτίσεις σήμερα μπορεί να πάρουν ενέργεια από το πρόγραμμά σας ή να νιώθετε πως δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη να κάνετε πολλές δράσεις. Σεβαστείτε τις επιθυμίες σας και κυρίως τις δυνάμεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σήμερα και αύριο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μια καθημερινή σας κατάσταση ενδέχεται σήμερα να σας απασχολήσει περισσότερο από μία άλλη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα υπάρχει η δυναμική και σας δίνεται η ευκαιρία να δώσετε χώρο σε κάτι το οποίο είναι γειωμένο και μπορεί να αναπτυχθεί με τη βοήθειά σας. Αφιερώστε χρόνο και ενέργεια ανεξάρτητα τα υπόλοιπα τρέχοντα που χρειάζεται να προλάβετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή σήμερα και αύριο θα είναι δυσκολότερο να τα διαχειριστείτε αν ακολουθήσετε μια άκαμπτη στάση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.