ΖΩΔΙΑ

18/08: Aνάγκη για αυτονομία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Αυγούστου 2022

Η Σελήνη βρίσκεται μαζί με τον Ουρανό σήμερα σε δυσαρμονική σχέση με τους Ήλιο και Κρόνο. Αυτές οι πλανητικές δυναμικές θα μπορούσαν να φέρουν εντάσεις και να κινητοποιήσουν έντονα την ανάγκη να δράσουμε προς προσωπικές επιθυμίες ανεξάρτητα αν αυτό θα αρέσει ή όχι στους γύρω μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορεί να είναι δυσκολότερο να συνδυάσετε την ανάγκη σας για χαλάρωση και τις υποχρεώσεις που τρέχουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δύσκολα θα μπορέσετε να συνδυάσετε σήμερα όλα όσα θέλετε να κάνετε γιαυτό καλό θα είναι να φτιάξετε ένα πρόγραμμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να σας αγχώσουν ή να νιώσετε πως χρειάζεται να βάλετε μια τάξη στα πράγματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ασχοληθείτε με ότι θέλετε αλλά προσπαθήστε να λειτουργήσετε αυτόνομα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει τη διαφορά αυτές τις ημέρες και σας βοηθά να στηρίξετε ότι πρεσβεύετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας ωθεί να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες των καταστάσεων γύρω σας ώστε να μπορέσετε να κρατήσετε ότι είναι σημαντικό για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με ότι σας ενοχλεί, να το αναγνωρίσετε και να το αποδεχθείτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη με τον Άρη και τον Ουρανό απέναντί σας συνδυαστικά με τον Ήλιο και τον Κρόνο σε κομβικά σημεία, δεν υπόσχονται ηρεμία και ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μια καθημερινή σας δραστηριότητα ή κάτι που αφορά την εργασία σας ενδέχεται σήμερα να πάρει χρόνο και ενέργεια με κάποιον τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες βάσει τις επιθυμίες και τις προσωπικές ανάγκες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού και εργασίας καλό θα είναι να τα αφήσετε για μία άλλη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία καθώς και οι μετακινήσεις σας σήμερα χρειάζονται προσοχή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.