ΖΩΔΙΑ

19/08: Δράστε ιδιαίτερα επιφυλακτικά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Αυγούστου 2022

19/08: Δράστε ιδιαίτερα επιφυλακτικά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας μαζί με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει αρκετή ενέργεια ως καύσιμη ύλη για σημαντικές δράσεις σήμερα. Η Σελήνη θα περάσει στο επόμενο ζώδιο, στους Διδύμους μετά τις 2μμ, οπότε ελευθερώνεται ένα μέρος της ενέργειας κυρίως για νοητικές διεργασίες ωστόσο ο Άρης θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων αύριο το πρωί. Καλό θα είναι να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί σήμερα και να μην προβούμε σε οποιαδήποτε σημαντική δράση μέχρι αύριο το πρωί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, επικοινωνιακά ζητήματα σας ενδιαφέρουν σήμερα και πιθανά να θελήσετε να μεταφέρετε τις ιδέες σας ή/και τα μηνύματά σας στους γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε επιφυλακτικά ότι και αν κάνετε, ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι. Δώστε χώρο σε οτιδήποτε σκέφτεστε και μην κάνετε δράσεις από τις οποίες περιμένετε το αποτέλεσμα να κρατήσει στο χρόνο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας το μεσημέρι, οπότε θα νιώθετε την ενέργεια σας σιγά σιγά να ανεβαίνει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αν νιώθετε χαμηλά την ενέργειά σας είναι απόλυτα δικαιολογημένο ωστόσο θα αλλάξει σιγά σιγά από το μεσημέρι και μετά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η κοινωνικότητα σας αλλάζει απόχρωση αυτή τη στιγμή και μπορείτε να επενδύσετε στον συγκεκριμένο τομέα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η συμμετοχή σας σε διάφορα δρώμενα μπορεί να προβεί σημαντική γιαυτό θα πρέπει να μην αρνηθείτε προτάσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς σε όλους τους τομείς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν σας δίνουν την απαραίτητη ώθηση ώστε να κινηθείτε δυναμικά στο δρόμο της επιλογής σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη το μεσημέρι περνά απέναντί σας δίνοντας το στίγμα για κάτι που ακολουθεί το επόμενο διάστημα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, καθημερινά πράγματα παίρνουν χρόνο και ενέργεια σήμερα από το πρόγραμμά σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, νέες ιδέες έρχονται υποστηρικτικά σε κάτι που ψάχνετε να βρείτε αυτό το διάστημα,Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά σας ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τους οικείους σας ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.