ΖΩΔΙΑ

20/08: Άρης στους Διδύμους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Αυγούστου 2022

20/08: Άρης στους Διδύμους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Άρης θα μείνει στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι 25 Μαρτίου ‘23. Αρκετά μεγάλη περίοδος για τις διελεύσεις του συγκεκριμένου πλανήτη σε κάθε ζώδιο λόγω της ανάδρομής του πορείας από το τέλος Οκτωβρίου μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 (θα αναφερθώ εκτενέστερα για εκείνη την περίοδο σε ξεχωριστό άρθρο). Με τον Άρη τους Διδύμους κινούμαστε σε γρήγορους ρυθμούς και η επιθυμία για συζητήσεις και debate διεγείρεται. Σε αυτή τη θέση του Άρη δεν υπάρχει “λίστα” για το τί θα πει κάποιος και οι λέξεις χρησιμοποιούνται περισσότερο ως όπλα. Η ανάλυση/ανάκριση είναι η δύναμη που ασκεί το μυαλό σ’ ένα πιο δημιουργικό και γεμάτο προκλήσεις δρόμο όπου η διαμάχη και οι τσακωμοί δεν έχουν θέση και εύκολα μπορεί κάποιος να ξεγλιστρήσει όταν βλέπει πως έρχεται η σύγκρουση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Άρης στο ζώδιο των Διδύμων θα μείνει μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 λόγω της ανάδρομής του πορείας μεταξύ τέλος Οκτωβρίου έως μέσα Ιανουαρίου ’23 (θα αναφερθώ εκτενέστερα για εκείνη την περίοδο). Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, θέματα αξιών φέρνει ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 και αναθεωρήσεις σχετικά με τις υλικές ή/και συναισθηματικές σας αξίες ιδιαίτερα κατά την ανάδρομή του πορεία μεταξύ τέλος Οκτωβρίου έως μέσα Ιανουαρίου ’23 (θα αναφερθώ εκτενέστερα για εκείνη την περίοδο). Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 σας ωθεί να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Ένα διάστημα πολύ μεγάλο για τον Άρη στο συγκεκριμένο ζώδιο, λόγω της ανάδρομής του πορείας από τέλος Οκτωβρίου έως μέσα Ιανουαρίου ’23 (θα αναφερθώ εκτενέστερα για εκείνη την περίοδο). Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων θα μείνει μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 ζητώντας κυρίως από εσάς να σκεφτείτε με τη λογική και λιγότερο με τη καρδιά. Τα συναισθήματά σας είναι πολύ σημαντικά αλλά για να φέρετε αυτό που προσδοκάτε θα πρέπει να τα συνδυάσετε με τη λογική και τα αντικειμενικά δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στη ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Άρης θα κινείται στη περιοχή των Διδύμων για ένα μεγάλο διάστημα, μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 λόγω της ανάδρομής του πορείας από τέλος Οκτωβρίου έως μέσα Ιανουαρίου ’23 (θα αναφερθώ εκτενέστερα για εκείνη την περίοδο). Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στους Διδύμους, μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 θα αναμοχλεύει περιοχές οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς, όπως η εργασίας σας, η καριέρα σας και ότι είναι σημαντικό για εσάς στη ζωή σας. Οι αλλαγές είναι μέρος του μοτίβου αυτής της χρονικής περιόδου, ιδιαίτερα από τέλος Οκτωβρίου έως μέσα Ιανουαρίου ’23, κατά την ανάδρομή του πορεία (θα αναφερθώ εκτενέστερα για εκείνη την περίοδο). Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς, μιας και μοιράζεστε την ίδια ποιότητα «το Στοιχείο του Αέρα» με το ζώδιο των Διδύμων. Επίσης, η θέση του Άρη σε ένα ζώδιο του Αέρα είναι πιο οικεία και πιο βατή για εσάς μιας και η όποια δράση του Άρη γίνεται με πιο ραφιναρισμένο και πιο διπλωματικό τρόπο. Αυτή η συγκεκριμένη θέση θα σας βοηθήσει μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 να δουλέψετε πιο λειτουργικά και πιο έξυπνα. Εδώ το μότο «δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο» ταιριάζει γάντι σχετικά με τη γνώση που θα κερδίσετε από την συγκεκριμένη θέση του Άρη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα λειτουργήσει με δύο διαδοχικούς τρόπους με κέντρο εσάς. Ο πρώτος είναι να σας βάλει στην διαδικασία να δείτε τι είναι αυτό που δεν έχετε «κατακτήσει» ακόμη και ο επόμενος είναι να σας «ξεβολέψει» σε περιοχές τις οποίες νομίζετε πως έχετε βολευτεί λόγω ότι σας αρέσει αλλά ο πραγματικός λόγος είναι πως βαριέστε να κινητοποιηθείτε κάνοντας ένα βήμα μπροστά ίσως λόγω απογοήτευσης. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων θα βρίσκεται απέναντί σας μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 αναμοχλεύοντας και ενεργοποιώντας τομείς που σχετίζεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε εργασιακό επίπεδο. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις φαίνεται να διαφοροποιούνται ιδιαίτερα το διάστημα που θα κινείται ανάδρομος μεταξύ τέλος Οκτωβρίου έως μέσα Ιανουαρίου ’23 (θα αναφερθώ εκτενέστερα στην συγκεκριμένη περίοδο). Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάσει την καθημερινή σας ρουτίνα και θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο αποτελεσματικές δράσεις στην εργασία σας. Ζητήματα που προκύπτουν αυτή τη στιγμή ή καταστάσεις του παρελθόντος που επιστρέφουν με τον οποιοδήποτε τρόπο θα μπορέσετε μέσω της ευελιξίας και της διαπραγμάτευσης να τα τακτοποιήσετε. Ο Άρης θα επηρεάσει τους συγκεκριμένους τομείς μέχρι τέλος Μαρτίου ’23. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ευνοική για εσάς η θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο, το Στοιχείο του Αέρα. Η τάση να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με ανοιχτό μυαλό ήδη υπάρχει στην ιδιοσυγκρασία σας, τώρα με τον Άρη στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 θα προστεθεί/ενεργοποιηθεί έντονη η λογική σας σκέψη. Δημιουργικά ενδεχόμενα έρχονται μέσα στη συγκεκριμένη περίοδο, τα οποία θα σας αναζωογονήσουν και θα σας βοηθήσουν αν νιώσετε χαρά από επιτεύξεις μέσα από δικά σας εγχειρήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σε κομβικά σημεία θα λειτουργήσει ο Άρης στους Διδύμους μέχρι τέλος Μαρτίου ’23 για εσάς φέρνοντας στην επιφάνεια κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την προσωπική σας ζωή και οτιδήποτε αφορά πολύ προσωπικά σας θέματα. Η ευελιξία του συγκεκριμένου πλανήτη στο ζώδιο των Διδύμων είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και αν την συμπεριλάβετε στα προσωπικά σχέδια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.