ΖΩΔΙΑ

27/08: Nέα Σελήνη στην Παρθένο – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Αυγούστου 2022

27/08: Nέα Σελήνη στην Παρθένο – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα αργά το πρωί στο ζώδιο της Παρθένου.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα αργά το πρωί στο ζώδιο της Παρθένου. Η ενεργή συμμετοχή του Άρη δηλώνει έντονη δυναμική για τις επόμενες 28 ημέρες, με αντιφατικές καταστάσεις να λαμβάνουν χώρα. Η καλή οργάνωση, η ευελιξία και το να εστιάζουμε στην αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων θα μας βοηθήσει να πετύχουμε σκοπούς και στόχους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα κινητοποιήσει έντονα μέσα στις επόμενες 28 ημέρες την ανάγκη σας να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δημιουργικά ενδεχόμενα φέρνει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο για εσάς και σας βοηθά να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς και θα νιώσετε χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σε εγρήγορση σας βάζει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου για τις επόμενες 28 ημέρες ειδικά σε τομείς που θέλετε να έχετε πλήρη αυτονομία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, στην άμεση επικοινωνία με το περιβάλλον σας και τις επαφές σας εστιάζεται η δυναμική της Νέας Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου φέρνοντας ευκαιρίες να δείτε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο συνδυασμός της Νέας Σελήνης με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα τα οποία σας αφορούν άμεσα δημιουργούν ένα σύμπλεγμα από καταστάσεις οι οποίες θέλει ιδιαίτερο χειρισμό για να ανταποκριθείτε με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας οπότε σας φέρνει στο επίκεντρο των γεγονότων με άμεση συμμετοχή σε αυτά για τις επόμενες 28 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη σας δίνει τη προτροπή αλλά και τη βοήθεια να ξεκουράσετε το κεφάλι σας από περιττές σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη σας για σταθερότητα θα οδηγεί τα βήματά σας τις επόμενες 28 ημέρες με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δίνοντας έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με τον κοινωνικό σας κύκλο και την αποδοχή από τους γύρω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας επηρεάζει άμεσα, σε διάφορους τομείς, ειδικότερα σε αυτούς που η συνεργασία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο παίζει σημαντικό ρόλο.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα ευνοική η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς δίνοντας ευκαιρίες μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να κάνετε την διαφορά σε κάτι που έχετε επενδύσει το τελευταίο κυρίως διάστημα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου επιφυλάσσει εκπλήξεις με την έννοια ότι τη στιγμή που θα νιώθετε απογοήτευση ή κούραση θα έρχεται κάτι το οποίο θα σας βοηθά, θα αναπτερώνει το ηθικό σας και θα σας δίνει ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, θέματα που σχετίζονται άμεσα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας κινητοποιεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου για τις επόμενες 28 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.