ΖΩΔΙΑ

28/08: Ουρανός Ανάδρομος στον Ταύρο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Αυγούστου 2022

28/08: Ουρανός Ανάδρομος στον Ταύρο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
28/08: Ουρανός Ανάδρομος στον Ταύρο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ουρανός άρχισε την ανάδρομή του πορεία μέχρι περίπου τέλος Ιανουαρίου 2023. Πρόκειται για περίοδο εσωτερικών αλλαγών μέσω εξωτερικών γεγονότων ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική ελευθερία και την αυτονομία. Η αλλαγή στάσης ή συμπεριφοράς είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συγκεκριμένου πλανήτη και στην συγκεκριμένη περίπτωση με την συμμετοχή των Αφροδίτη/Κρόνου/ΒΔ ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την σταθερότητα των σχέσεων ή/και τα οικονομικά θα μας απασχολήσουν. Θα είναι μια ιδιαίτερα έντονη περίοδος κατά την οποία ενδέχεται να επανέλθουν κάποιοι περιορισμοί που σχετίζονται με τον COVID και εντάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν μέχρι και φυσικές καταστροφές, ειδικά την περίοδο που θα έχουμε ταυτόχρονα Ερμή/Άρη ανάδρομους και Εκλείψεις μεταξύ 10/22 – 01/23. Παραμείνετε υπομονετικοί, ευέλικτοι, με αυτοέλεγχο και κυρίως ανοιχτοί στις αλλαγές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει κυρίως την σταθερότητα που έχετε σε συναισθηματικά ή/και υλικά ζητήματα. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 η εσωτερική σας ανάγκη να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να νιώθετε ασφαλής θα μονοπωλεί στις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, πολύ σημαντική περίοδος για εσάς με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας μέχρι μέσα Ιανουαρίου ‘ 23 δίνοντάς σας ευκαιρίες να συνειδητοποιήσετε σημαντικά πράγματα για εσάς και την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Διδύμους, βαθύτερες σκέψεις και κυρίως επιθυμίες φέρνει στο προσκήνιο η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε κοινωνικά κυρίως ζητήματα θα εστιάσει την ενέργειά του ο Ουρανός ανάδρομος μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 φέρνοντάς σας σε καλύτερη επαφή με τον πραγματικό ρόλο που μπορείτε να έχετε ως μέλος της κοινωνίας, της ομάδας, του στενού σας κύκλου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, στην προσωπική σας εξέλιξη, τους στόχους και την καριέρα σας εστιάζει την ενέργειά του ο Ουρανός ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 με κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να σμιλεύσετε τις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώσετε ελεύθερη/ος και αυτόνομη/ος θα είναι το κύριο μότο του Ουρανού ανάδρομου μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 και θα μπορέσετε να το πετύχετε αρκεί να το βάλετε στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ιδιαίτερα ευεργετική η θέση του ανάδρομου Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 αν είστε από τους ανθρώπους που χρειάζεστε ένα σπρώξιμο για να προχωρήσετε το επόμενο βήμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ουρανός βρίσκεται απέναντί σας στον Ταύρο, οπότε η ανάδρομή του πορεία έως μέσα Ιανουαρίου ’23 θα επηρεάσει κυρίως τις σχέσεις με το περιβάλλον σας είτε σε προσωπικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία θα εστιάσει την δυναμική του ο Ουρανός κατά την ανάδρομή του πορεία μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 φέρνοντας ευκαιρίες για να βγείτε από την όποια ρουτίνα και να γίνετε περισσότερο αυτόνομη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός μιας και σας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείτε με νέα πράγματα τα οποία σας αναγεννούν με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οτιδήποτε δεν έχει δυνατότητα εξέλιξης εκ φύσεως είστε από τους ανθρώπους που το αναγνωρίζετε και μπορείτε να το αφήσετε στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο ανάδρομος Ουρανός μέχρι μέσα Ιανουαρίου ‘23 θα λειτουργήσει ενεργειακά κυρίως σε τομείς που συνδέεστε με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.