AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

30/08: Μπείτε στη θέση του άλλου - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Αυγούστου 2022

30/08: Μπείτε στη θέση του άλλου - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού ωθώντας μας να ασχοληθούμε με θέματα σχέσεων, συνεργασιών και γενικότερα συνδέσεων. Ο Χείρωνας απέναντι, μας θυμίζει πως θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και λογικοί στα αιτήματα και τις απαιτήσεις μας ωστόσο μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες των ανθρώπων που έχουμε στη καρδιά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται απέναντί σας φέρνοντας ζητήματα σχέσεων στο τραπέζι προς διερεύνηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα στηρίζουν από χτες οτιδήποτε κάνετε για να ομορφύνετε και να δημιουργήσετε ένα πιο βιώσιμο καθημερινό περιβάλλον γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ευεργετικό το πλανητικό σκηνικό για εσάς από χτες φέρνοντας ευκαιρίες για να προχωρήσετε εγχειρήματα τα οποία σας ενδιαφέρουν άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια ενδέχεται να είναι κινητοποιημένα από χτες, ζητώντας την συμμετοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, το πλανητικό σκηνικό από χτες είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να περάσετε τα μηνύματά σας στους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, θέματα αξιών ενδέχεται να σας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες προσπαθώντας να βρείτε λύσεις μέσα από διάφορες σκέψεις που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να εκφραστείτε και να προβάλετε τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας στον κόσμο γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες σκέψεις έχουν έρθει από χτες σχετικά με ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει και χρειάζονται ενέργεια από μέρους σας για να προχωρήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Άρης απέναντί σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα χτες και σήμερα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά για κινήσεις οι οποίες σχετίζονται με τον κοινωνικό σας κύκλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας ή μια δραστηριότητα σημαντική για εσάς είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή και παίρνουν αρκετή ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ευνοικό το διήμερο που διανύουμε χτες και σήμερα για εσάς με νέες ιδέες και εμπνεύσεις να έρχονται υποστηρικτικά σε ζητήματα που έχουν προκύψει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ακόμη και αν δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη για πολλά πράγματα καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προτάσεις που γίνονται σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.