ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια μπορούν να καταφέρουν καλύτερα τις σχέσεις εξ' αποστάσεως ;


JTeam

30 Αυγούστου 2022

Ποια ζώδια μπορούν να καταφέρουν καλύτερα τις σχέσεις εξ' αποστάσεως ;
Σε ποια ζώδια αρέσουν οι προκλήσεις; Αλλά και ποια είναι καλύτερα στην επικοινωνία ;

Είναι μια δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση οι σχέσεις εξ' αποστάσεως. Μπορεί να έχουν πολλά υπέρ, σίγουρα όμως έχουν και αρκετά μειονεκτήματα. Κάθε σχέση και κατάσταση βέβαια είναι διαφορετική, όταν υπάρχει ανάμεσα απόσταση όμως, η πρόκληση είναι σίγουρα μεγάλη, όπως και οι δοκιμασίες. Χρειάζεται πολλή υπομονή και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις να κανείς μια σχέση εξ' αποστάσεως να επιβιώσει και να είναι υγιής.

Jenny.Gr
unsplash

Ποια είναι λοιπόν εκείνα τα ζώδια, όπου σύμφωνα με την αστρολογία, έχουν έντονα τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να κάνουν μια σχέση εξ' αποστάσεως να επιβιώσει:

Καρκίνος

Είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό ζώδιο και θέλει να βλέπει τα πράγματα στην ζωή του μακροπρόθεσμα. Αν νιώσει συναισθηματικά συνδεμένος και αγαπήσει, είναι πολύ δύσκολο για τους καρκίνους να βάλουν τέλος στην σχέση τους. Το βασικό για τους εκείνους, είναι η σχέση να έχει ουσία και προοπτική. Εφόσον έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα των προθέσεων και η απόσταση δεν ελαττώνει αυτά τα προαπαιτούμενα, θα διατηρήσει τον δεσμό του με αφοσίωση, προσδοκώντας τις καλύτερες μέρες της επανένωσής που θα έρθουν.

Ταύρος

Ένα χαρακτηριστικό που διακατέχει το συγκεκριμένο ζώδιο είναι η σταθερότητα. Εφόσον πάρει μια απόφαση, από εκείνον τα πράγματα και οι καταστάσεις δεν θα αλλάξουν. Όπως επίσης είναι και ένα ζώδιο με άπλετο πείσμα, όπου επίσης, αν πεισμώσει και θέλει η σχέση αυτή, παρά τις δυσκολίες να συνεχιστεί, θα το προσπαθήσει μέχρι τέρμα. Είναι όμως και ένα ζώδιο με πολύ πρακτικό μυαλό και θα σκεφτεί αναλυτικά τα μειονεκτήματα και τα θετικά μιας σχέσης εξ΄αποστάσεως, όσο περισσότερα θετικά στοιχεία του δίνεις, τόσο πιο σίγουρος θα είναι.

Ιχθύες

Αν είσαι Ιχθύς, ένας από τους λόγους που ερωτεύεσαι είναι για να αποδράσεις από την πραγματικότητα. Έτσι, μια σχέση από απόσταση είναι ο παράδεισός σου, καθώς σου επιτρέπει να ονειροπολείς ατέλειωτα και να φαντάζεσαι σκηνικά φαντασμαγορικών επανασυνδέσεων. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τη φαντασία σου, για να συντηρήσεις τη σχέση αυτή.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι παρότι είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση εξ' αποστάσεως, έχουν ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που λίγα ζώδια έχουν έντονο. Και αυτό είναι της επικοινωνίας. Με την σωστή επικοινωνία, μια σχέση εξ΄αποστάσεως μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, ενώ έτσι νιώθεις παράλληλα και τον άλλο πιο κοντά σου, παρά τα χιλιόμετρα που βρίσκονται ανάμεσα σας. Ωστόσο για έναν δίδυμο, είναι πολύ δύσκολο να περιοριστεί και να αφοσιωθεί σε κάποιον, που δεν είναι καν δίπλα του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.