AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

02/09: Αφήστε χώρο στις σκέψεις σας -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Σεπτεμβρίου 2022

02/09: Αφήστε χώρο στις σκέψεις σας -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ιδιαίτερα έντονο και απαιτητικό το πλανητικό σκηνικό από χτες

Ιδιαίτερα έντονο και απαιτητικό το πλανητικό σκηνικό από χτες ζητώντας να εξετάσουμε τα πράγματα από διάφορες πλευρές, όλες αντικειμενικές, ανεξάρτητα τις φορτίσεις και τα συναισθήματα που βιώνουμε. Τα πλανητικά δρώμενα μας δίνουν αυτή την ευκαιρία ακόμη και αν χρειαστεί να μπούμε στην διαδικασία μικρών ή μεγαλύτερων αλλαγών. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα και σήμερα σας ωθούν να δώσετε σημασία σε καταστάσεις οι οποίες νιώθετε πως πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα ώστε να νιώσετε περισσότερο ανεξάρτητη/ος και ελεύθερη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, στο επίκεντρο των γεγονότων βρίσκεστε και σήμερα, ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους. Μείνετε σε μια αντικειμενική κατεύθυνση και μη χάνετε το «μέτρο». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα από χτες ζητά ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να χαρείτε μέσα από δραστηριότητες που θα κάνετε αυτές τις ημέρες οδηγεί και σήμερα τα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, στο επίκεντρο των γεγονότων βρίσκεστε και σήμερα μιας και τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν άμεσα και σε διαφορετικούς τομείς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι υπομονή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, χτες και σήμερα με κάποιον τρόπο η επικοινωνία και οι επαφές με άλλους ανθρώπους μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, λύσεις έρχονται αυτές τις ημέρες σχετικά με ζητήματα που τρέχουν και σας ενδιαφέρει να ολοκληρωθούν.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας μαζί με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές φέρνουν νέα δεδομένα και πληροφορίες χρήσιμες σχετικά με ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις περνούν αυτές τις ημέρες από το μυαλό σας, τις οποίες θα πρέπει να τις φιλτράρετε με αντικειμενικά κριτήρια ώστε να επιλέξετε εκείνες που μπορούν να αναπτυχθούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες αλλαγές μπορούν να λάβουν χώρα αυτή τη στιγμή για να έρθετε πιο κοντά σε έναν στόχο που έχετε θέσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, είναι αλήθεια πως αυτές τις ημέρες έχετε φορτωθεί πολλές υποχρεώσεις και ίσως έγνοιες για πράγματα τα οποία χρειάζεται να μπουν σε μια σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν σε εγρήγορση ειδικά από χτες, ζητώντας να βάλετε όλη την δυναμική σας προς μια καθολικά επιτεύξιμη διαδρομή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.