ΖΩΔΙΑ

04/09: Ασχοληθείτε με ό,τι μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Σεπτεμβρίου 2022

04/09: Ασχοληθείτε με ό,τι μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργώντας την τάση να βλέπουμε με μια πιο αισιόδοξη νότα τα πράγματα και τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο. Η ανάγκη να ασχοληθούμε με κάτι το οποίο θα μας δώσει χαρά και θα δυναμώσει την πίστη μας θα οδηγεί τα βήματά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες γιατί είναι μια ημέρα που χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερη ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, καταστάσεις σας φέρνουν σε επαφή με βαθύτερες σκέψεις και νοήματα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν στα επόμενα βήματα που σκέφτεστε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορείτε σήμερα να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας και να περάσετε όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σταθείτε στην ουσία των πραγμάτων αποφεύγοντας τα πολλά λόγια και τις λεπτομέρειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, είναι σημαντικό για εσάς να διασκεδάσετε μέσα από ένα δημιουργικό εγχείρημα που ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Να πάρετε ικανοποίηση και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα οργανώστε το πρόγραμμά σας κατά βούληση και όχι τόσο βάσει των τρεχόντων υποχρεώσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι σημαντικότερο και πιο ωφέλιμο να ακούτε παρά να μιλάτε γιατί οι πληροφορίες που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η δημιουργία προσωπικών αξιών είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είναι μια ιδιαίτερη διεργασία για εσάς και αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία να εξετάσετε εκ νέου αυτόν τον τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, χτες και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να βρείτε νέους τρόπους αυτό-έκφρασης και δημιουργίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί από χτες να έχετε μπει σε σκέψεις ή να νιώθετε πως έχετε με κάποιον τρόπο επιβραδύνει το βήμα σας ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και εσείς με σεβασμό και υπευθυνότητα μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό που σας ζητούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να αναγνωριστούν τα επιτεύγματά σας είναι έντονη αυτή τη στιγμή και ο λόγος είναι κυρίως η επιθυμία σας για δομή και σταθερότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.