ΖΩΔΙΑ

08/09: Συναισθήματα δυσαρέσκειας έρχονται στην επιφάνεια - Τι προβλέπεται για το κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

7 Σεπτεμβρίου 2022

08/09: Συναισθήματα δυσαρέσκειας έρχονται στην επιφάνεια - Τι προβλέπεται για το κάθε ζώδιο
Η Σελήνη μαζί με τον Κρόνο σήμερα σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια συναισθήματα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης. Κινηθείτε με ασφάλεια και ασχοληθείτε μόνο με ότι νόημα και αντικειμενικά μπορεί να αναπτυχθεί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς και έχουν αξία προσωπική. Θα μπορούσε να είναι μια ημέρα επανατοποθέτησης, δείτε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, θα ήταν φρόνιμο σήμερα να κινηθείτε με ασφάλεια και να μην ασχοληθείτε με πολύ σημαντικά πράγματα. Η ημέρα δεν προσφέρετε για δράσεις οι οποίες θέλουν κόπο και ενέργεια. δείτε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι εμπνεύσεις σας είναι ιδιαίτερα δυνατές και μπορούν να φέρουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, ωστόσο δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία. δείτε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα κάντε τα απαραίτητα και φροντίστε όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό σας. Κινηθείτε αυτόνομα και κατά βούληση μιας και τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικά σε ενέργειες, δείτε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο με κάποιον τρόπο είτε μέσα λόγω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω δικών σας σκέψεων. Οι αμφιβολίες και τα διλλήματα ενδέχεται να πάρουν χρόνο και ενέργεια από το πρόγραμμά σας. Θα ήταν καλό να μην φτιάσετε σήμερα σε τελικά συμπεράσματα. δείτε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, κάτι μπορεί να σας δυσκολεύει αυτή τη στιγμή στις καθημερινές σας δραστηριότητες ή στην εργασία σας. Μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία σκέψεων σχετικά με αλλαγές που θα μπορούσατε να κάνετε δείτε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να δώσετε την ενέργειά σας σε πράγματα από τα οποία μπορείτε να πάρετε προσωπική ικανοποίηση. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για πολλές δράσεις δείτε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δεν θα έλεγα πως είναι η ιδανικότερη ημέρα για να ασχοληθείτε με καταστάσεις που αφορούν ή συνδέονται άμεσα με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι και τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. δείτε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ενδέχεται η επικοινωνία σήμερα ή πράγματα που σκέφτεστε να κάνετε να μην σας ικανοποιήσουν όσο θα θέλατε. Με αυτό το δεδομένο καλό θα είναι να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες δείτε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας γενικότερα μπορεί να κινητοποιηθεί σήμερα. Καλό θα είναι να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία, δείτε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη με τον Κρόνο σήμερα στο ζώδιό σας συνδυαστικά με την σχέση τους με του Ουρανό ενδέχεται να σας ωθούν να λειτουργήσετε πιεστικά ή/και οι άλλοι να σας εκλαμβάνουν απόμακρη/ος. Γιαυτό τον λόγο καλύτερα να κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα δείτε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας σήμερα και δεν είναι σίγουρο πως θα είναι όλες βοηθητικές, με την έννοια πως μπορεί να νιώθετε απογοήτευση. Αφήστε τις καταστάσεις που σας απασχολούν να κυλήσουν χωρίς δική σας δράση δείτε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS