ΖΩΔΙΑ

10/9: Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/ Ιχθύων- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Σεπτεμβρίου 2022

10/9: Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/ Ιχθύων- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα αργά το μεσημέρι πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων. Η συμμετοχή του Άρη, του Ουρανού και του Ποσειδώνα είναι έντονη δυσκολεύοντας την διαδικασία να δούμε καθαρά τις καταστάσεις ή να αποφασίσουμε ποία κατεύθυνση θα είναι προς όφελός μας να ακολουθήσουμε. Ο Ερμής ανάδρομος είναι παρών και κυβερνά το ζώδιο της Παρθένου, οπότε ιδιαίτερη προσοχή στα βήματά σας, αυτές τις ημέρες ειδικά σε ζητήματα που δεν έχουν εξεταστεί τα δεδομένα από την αντικειμενική τους πλευρά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας φέρνει σε επαφή με την αποτελεσματικότητα των δράσεών σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας βοηθά να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους και ομάδες μέσα από τους οποίους/τις οποίες θα μπορέσετε να αναπτύξετε κάτι που σας ενδιαφέρει να καταφέρετε άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας βοηθά να βρείτε μια καλή ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής ακόμη και αν η διαδρομή για να το πετύχετε δεν είναι απλή και σύντομη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι ιδιαίτερα ευνοική για ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε αφορά συναισθηματικά είτε υλικά ζητήματα φέρνει στην επιφάνεια η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/ Ιχθύων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας επηρεάζει άμεσα μιας και κινητοποιείται στον άξονά σας με τους Ιχθύες απέναντι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων δεν θα λέγαμε πως είναι η πιο βατή και διαχειρίσιμη Πανσέληνος μιας και σας επηρεάζει έντονα και σε διάφορους τομείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μια πολύ χρήσιμη ιδιότητα με την οποία θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα οφέλη της συγκεκριμένης Πανσελήνου στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι η δεκτικότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά αν μείνετε συγκεντρωμένη/ος και αφοσιωμένη/ος σε κάτι που αντικειμενικά μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και εν μέσω εμποδίων ή καθυστερήσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων τα πράγματα μπορεί να δείχνουν λίγο διαφορετικά από ότι περιμένατε ή νέα στοιχεία να σας παροτρύνουν να ακολουθήσετε διαφορετική διαδρομή από αυτή που είχατε κατά νου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σας επηρεάζει με ποικίλους τρόπους μιας και συνδέεστε άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.