ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που είναι οι χειρότεροι εχθροί


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια που είναι οι χειρότεροι εχθροί
pexels
Οι παρακάτω συνδυασμοί δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους

Δεν ταιριάζουν φυσικά όλοι με όλους αλλά κάθε ζώδιο έχει και από έναν απαγορευτικό συνδυασμό, σύμφωνα με τα άστρα. Γι' αυτό καλό είναι να προσέξεις πολύ αν εμπλακείς συναισθηματικά ή σε οποιοδήποτε άλλον τομέα με εκείνο το ζώδιο που θεωρείται ο «χειρότερος εχθρός» σου.

Κριός- Παρθένος

Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά αυτά τα δύο ζώδια δεν πρέπει να σμίξουν ποτέ, σύμφωνα με την αστρολογία. Ο λόγος είναι η πεισματάρικη και η επίμονη φύση και των δύο που κάνει την επικοινωνία μεταξύ τους ανυπόφορη.

Ταύρος- Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει να λειτουργεί στα πάντα με ανεξαρτησία και ο Ταύρος έρχεται να τον δεσμεύσει. Τι άλλο χρειάζεται να σας πούμε για να καταλάβετε ότι είναι ο χειρότερος συνδυασμός;

Λέων- Σκορπιός

Ο Λέων θέλει να είναι στο επίκεντρο και είναι από τη φύση του, κυρίαρχο ζώδιο ενώ ο Σκορπιός παθιάζεται έντονα και προβάλλει σε υπερβολικό βαθμό το εγώ του. Πώς μπορούν λοιπόν να ταιριάξουν αυτά τα δύο ζώδια μεταξύ τους;

Αιγόκερως- Ζυγός

Ο Αιγόκερως είναι από τα πιο κοινωνικά ζώδια ενώ ο Ζυγός θέλει τον προσωπικό του χώρο με αποτέλεσμα να τον περιορίζει και να ασφυκτιεί.

Καρκίνος- Τοξότης

Ο Καρκίνος ως υπερευαίσθητο ζώδιο, αναλύει και στεναχωριέται για τα πάντα, όπως και δένεται εύκολα. Από την άλλη, ο Τοξότης, ταξιδιάρικη και ανεξάρτητη φύση, δεν πρόκειται ποτέ να νιώσει στο ίδιο μήκος κύματος μαζί του.

Ιχθύς- Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακά ζώδια και η «η ψυχή της παρέας» ενώ δεν κρατούν τίποτα μέσα τους. Οι Ιχθείς αναλώνονται εύκολα και προβληματίζονται καιρό με ό,τι τους ανησυχεί οπότε η επικοινωνία μεταξύ τους είναι σίγουρα δύσκολη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.