ΖΩΔΙΑ

11/9: Η υπεραισιοδοξία μπορεί να φέρει απογοητεύσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Σεπτεμβρίου 2022

11/9: Η υπεραισιοδοξία μπορεί να φέρει απογοητεύσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα το πρωί περνά στο ζώδιο του Κριού αλλάζοντας τις ενεργειακές δυναμικές. Μαζί με τον Δία μπορεί να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης αλλά και υπεραισιοδοξίας η οποία θα χρειαστεί να μετριαστεί, λόγω του Ερμή ανάδρομου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο ανεβάζει τους παλμούς και την επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η διαχείριση των συναισθημάτων σας σήμερα και αύριο ενδέχεται να είναι πρόκληση για εσάς μιας και οι σκέψεις, οι πληροφορίες και νέα δεδομένα που έρχονται μπορεί να σας αποσυντονίσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα και αύριο σας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσετε νέα εδάφη, να κάνετε νέες γνωριμίες και να συζητήσετε με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο σας ωθούν να διεκδικείστε ότι δικαιωματικά σας ανήκει ακόμη και εν μέσω δυσκολιών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα ή να προχωρήσετε κατά βούληση στο δρόμο που έχετε επιλέξει εσείς θα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μια εκκίνηση σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα ανάλογο κόστος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα και αύριο αυξάνεται η θέληση να κάνετε πράγματα για άλλους (ή με την συμμετοχή των άλλων) είτε σε φιλικό είτε σε εργασιακό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, στόχοι οι οποίοι σχετίζονται με την εργασία σας ή μια δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα κινητοποιείται έντονα σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα ευνοϊκές η σημερινή και η αυριανή ημέρα φέρνοντας ευκαιρίες να ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα πράγματα ή καταστάσεις οι οποίες θέλετε να προχωρήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής ενδέχεται να σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σε επικοινωνιακά ζητήματα θα σας βοηθήσουν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα και αύριο δίνοντας ευκαιρίες να επεκταθείτε στον συγκεκριμένο τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να ζωντανέψει σήμερα και αύριο ειδικά αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα ή κάτι που αφορά την συναισθηματική ή την υλική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.