ΖΩΔΙΑ

12/09: Κάντε οργανωμένες κινήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2022

12/09: Κάντε οργανωμένες κινήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη μαζί με τον Χείρωνα σήμερα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να φέρουν συναισθήματα ανασφάλειας και φόβου στην επιφάνεια σχετικά με κινήσεις που θέλετε να κάνετε. Προχωρήστε χωρίς παρορμητισμούς και με καλή οργάνωση ώστε αν αποφύγετε λάθη και απογοητεύσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας, συναντά σήμερα το Χείρωνα φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που ίσως για κάποιον λόγο σας αγχώσουν ή σας απογοητεύουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα είναι να σεβαστείτε τους χρόνους σας και τις δυνάμεις σας. Ξεκουραστείτε είτε σωματικά είτε ψυχικά και μην σκέφτεστε πράγματα τα οποία σας φορτίζουν. συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε σημαντικές ενέργειες και κινήσεις τις οποίες μπορείτε να οργανώσετε για μία άλλη στιγμή. Ασχοληθείτε μόνο με τα απαραίτητα συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλό θα είναι σήμερα να ασχοληθείτε με τα απαραίτητα δίνοντας χρόνο μόνο σε ότι σας γεμίζει με κάποιον τρόπο όμορφα συναισθήματα. συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι εμπνεύσεις σας σήμερα θα είναι δυνατές αλλά καλό θα είναι να μην προβείτε σε εξωτερίκευση των σκέψεών σας. συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να δώσετε την δυναμική σας σε κάτι το οποίο γνωρίζετε καλά και είναι από τα πράγματα που σας ευχαριστούν. Μην δώσετε σημασία σε πολλές λεπτομέρειες. συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας σήμερα με την Σελήνη και τον Χείρωνα απέναντι δεν υπόσχονται μια εύκολη ημέρα γιαυτό λειτουργείστε ιδιαίτερα προσεκτικά. συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, είτε σε προσωπικό είτε σε εργασιακό επίπεδο καλύτερα σήμερα να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα του χωρίς να τα πιέσετε με τον οποιοδήποτε τρόπο. συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δυσκολίες φέρνει η σημερινή ημέρα είτε αποφασίσετε να κινηθείτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία, οπότε αφήστε σημαντικές κινήσεις για μία άλλη στιγμή. συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πολύ προσωπικά σας θέματα τα οποία αφορούν την εργασία σας ή το σπίτι σας ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια και να πάρουν μέρος του προγράμματός σας. Καλό θα είναι να μην επενδύσετε την ενέργειά σας γιατί ακόμη και αν αρχικά ελέγχετε τις καταστάσεις, συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολύ εύκολα χάνετε ο έλεγχος σήμερα μιας κατάστασης στην οποία συμμετέχετε έμμεσα ή άμεσα γιαυτό περιοριστείτε στα απαραίτητα. συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε προσωπικό είτε σε εργασιακό επίπεδο ενδέχεται να έρθουν στο επίκεντρο. Επειδή, απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κινητοποιήσουν δυναμικές τις οποίες δεν θα θέλατε, συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS