ΖΩΔΙΑ

13/09: Συνδεθείτε με ό,τι σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2022

13/09: Συνδεθείτε με ό,τι σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Μέχρι νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε κενό πορείας. Αυτό σημαίνει πως καλό θα είναι να οργανώσετε τις ενέργειες της ημέρας από το μεσημέρι και μετά (μετά τη 1:40 μμ). Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο του Ταύρου μας φέρνει σε επαφή με συναισθήματα και προσωπικές ανάγκες οι οποίες έχουν ως κέντρο την ασφάλειά μας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η φιλία και η συντροφικότητα είναι αξίες ανεκτίμητες και εσείς σήμερα έρχεστε σε επαφή με ότι είναι πολυτιμότερο αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας το μεσημέρι και για τις επόμενες δύο ημέρες θα ανεβάσει του παλμούς και την επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις ή εσωτερικές διεργασίες οι οποίες θα είναι ωστόσο πολύ χρήσιμες για το παρόν και το μέλλον σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και ότι έχει αξία για εσάς με τους ανθρώπους που αισθάνεστε κοντά σας ή/και μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν σήμερα να εκτιμήσετε τις καταστάσεις βάσει της αντικειμενικής τους αξίας. Να ανακαλύψετε πράγματα τα οποία θα σας φανούν πολύ χρήσιμα στις δράσεις που σκοπεύετε να κάνετε Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου από το μεσημέρι και μετά θα λειτουργήσει ευνοϊκά αν θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή είτε ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη σήμερα θα βρεθεί απέναντί σας φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις συνδέσεις και τις συνεργασίες σας. Η διαλλακτική και προσαρμοστική τάση θα είναι το κλειδί για να προχωρήσετε σχέδια κατά βούληση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να επανατοποθετηθείτε σε κάτι που είναι ανοιχτό στη καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορούν να έρθουν νέα δεδομένα, ιδέες και λύσεις που ψάχνετε το τελευταίο διάστημα για ζητήματα που τρέχουν. Το σημαντικότερο όλων είναι να εστιάσετε μόνο σε ότι έχει την δυναμική να προχωρήσει και να χτίσετε με αντικειμενικές δράσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καλό θα ήταν σήμερα να δώσετε χώρο σε καταστάσεις οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς. Η σπατάλη της ενέργειας δεν θα σας οδηγήσει κάπου παραγωγικά Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ποιότητα για εσάς είναι μέρος των αξιών σας και ειδικά σήμερα είναι αδιαπραγμάτευτη. Από το μεσημέρι και μετά δώστε χώρο στην επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.